Image

NAI Svefa rekryterar samhällsbyggnadschef

Karriär NAI Svefa har rekryterat Kenneth Hagström till sitt affärsområde Samhällsbyggnad. Han kommer närmast från rollen som samhällsbyggnadschef i Nyköpings kommun.
Publicerad den 31 Maj 2012
Kenneth Hagström. Bild: Nyköpings kommun. Bild: Nyköpings kommun
Kenneth Hagström. Bild: Nyköpings kommun.

I rollen som samhällsbyggnadschef har Kenneth Hagström arbetat med många kommunövergripande frågor, bland annat med strategiska fastighetsaffärer i nära kontakt med bygg- och fastighetsbranschen och med regionala samverkans- och utvecklingsfrågor.

Han har också drivit utveckling av myndighetsverksamheterna inom samhällsbyggnad med fokus på utvecklad service och rådgivning till företag och medborgare.

Kenneth Hagström kommer med bas från NAI Svefas kontor i Stockholm att arbeta med att utveckla samhällsbyggnadserbjudandet i hela Mälardalen.

Relaterade artiklar

Ämnen

Partnertext

Handeln byggde staden – men vad gäller framöver?

Presenteras av Optimal Stadsutveckling

Senast från Fastighetssverige Plus

Domstolen: Domstolsverket gjorde felaktig upphandling med Castellum

Juridik Det var vid upphandlingen inför byggnationen av en ny domstolsbyggnad i Jönköping som Domstolsverket genom att inte konkurrensutsätta samtliga delar av en upphandling har genomfört en otillåten direktupphandling med Castellum. Domstolsverket menar att de kunnat använda sig av hyresundantaget.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige