Image

Klövern hyr ut i Karlstad

Uthyrning Två nya hyresgäster har tecknat avtal med Klövern i nybyggnationen Skeppet i Karlstad.
Publicerad den 15 September 2017
Annons
Image
Skeppet i Karlstad. Bild: Klövern
Skeppet i Karlstad.

Nya hyresgäster har flyttat in successivt under året i Skeppet. Fastigheten avses att miljöklassas och certifieras enligt Green Building. Skeppet är uppförd i fem våningar med garage i botten, ett entréplan med publika verksamheter, tre kontorsvåningar samt matsal, konferens och terrasser på plan fem.
 
Nyligen har avtal tecknats med IT-tjänsteföretaget Evry och Danske Bank, som båda flyttar in under första kvartalet 2018.
 
– Skeppet möter våra behov av moderna lokaler som ökar vår tillgänglighet för möten såväl på kontoret som digitala möten. Tillgänglighet är viktigt för våra befintliga och blivande kunder, säger Zlatko Savic, chef för Danske Banks Rådgivningscenter i Karlstad, Örebro och Västerås.
 
– Vi är glada för detta tillskott i fastigheten. Mixen av de företag som valt att etablera sig här gör Skeppet till just en spännande mötesplats, säger Astrid Sjökvist, affärsenhetschef på Klövern.
 
Av den totala uthyrningsbara ytan om cirka 14 000 kvadratmeter återstår nu 923 kvadratmeter att hyra ut – en butikslokal och två kontorslokaler.

- Maria Olsson Äärlaht
maria@lokalnytt.se

Relaterade artiklar

Ämnen

Annons Image

Senast från Fastighetssverige Plus

Här vill NREP handla för tre miljarder kommande halvåret

Bolag NREP har redan investerat för sex miljarder kronor i sin nya fond NREP Income+. Nu står man redo att spendera ytterligare tre miljarder kommande halvåret. Stefan Wallander, vd för NREP i Sverige, berättar om den öppna strukturen, hur mycket pengar man räknar med att resa i fonden och var man letar efter investeringsmöjligheter.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige

Fastighetssverige PLAY