Image

Castellum i Stockholm förstärker organisationen

Bolag För att ytterligare stärka sin position utökar Castellum Region Stockholm-Norr sin organisation och rekryterar två projektchefer med fokus på regionens stadsutvecklingsprojekt.
Publicerad den 2 Februari 2018
Karl Sundholm och Brita Lindqvist. Bild: Christoffer Edling
Karl Sundholm och Brita Lindqvist.

Castellum finns redan idag där Stockholm växer och förädlas. Som ett resultat av både markanvisningar och större fastighetsförvärv växer dessutom bolagets projekt- och fastighetsportfölj i Stockholmsområdet. För att tillvarata och utveckla dessa möjligheter förstärker Castellum sin organisation med två nya Projektchefer, Brita Lindqvist och Karl Sundholm. Båda har lång erfarenhet från olika roller inom fastighetsbranschen och tillträder sina tjänster under våren 2018.

– Vi är mycket nöjda med båda rekryteringarna och välkomnar Brita och Karl till Castellum. Med sina gedigna kompetenser och erfarenheter av projekt och stadsutveckling blir de ett bra tillskott till vår organisation säger Maria Jonsson, projektutvecklingschef Region Stockholm-Norr i Castellum.

Brita Lindqvist kommer närmast från Fabege där hon arbetat med affärs- och stadsutvecklingsfrågor. Dessförinnan var hon Exploateringschef i Solna Stad och Lidingö Kommun.

Karl Sundholm kommer närmast från det internationella fastighetsbolaget Pembroke Real Estate, där han planerat, utvecklat och förvaltat centralt belägna affärsbyggnader i Stockholm City. Dessförinnan arbetade Karl Sundholm på Jernhusen med genomförande av fastighetsprojekt i centrala Stockholm.

- Axel Ohlsson
axel@fastighetssverige.se

Relaterade artiklar

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Ägarskap med ansvar – arkitektnykomlingen står ut i branschen

Bygg/Arkitektur I arkitektbranschen dominerar manligt ägarskap och Morota Staaf Arkitekters ägarform har därför blivit en fyrbåk som de båda ägarna först inte förutsåg. I det kvinnliga ägarskapet ligger nämligen ett ansvar att visa att det finns möjlighet för kvinnor att inte bara vara en del av, utan också att leda, företag. Fastighetssverige har pratat med duon om deras nystartade kontor och vad som driver dem framåt.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige