Image

Ytterligare ett bilföretag till Infra City

Uthyrning Profi Fastigheter hyr ut 3 400 kvadratmeter till SC Motors, moderbolaget för generalagenterna Hyundai, Mitsubishi Motors, Citroën och DS, i Infra City.
Publicerad den 18 Februari 2016
Profi hyr ut till SC Motors i Infra City. Bild: Profi
Profi hyr ut till SC Motors i Infra City.

SC Motors hyr drygt 3 400 kvadratmeter, varav 2 500 kvadratmeter kontorsyta, i Infra City för samlokalisering av sina svenska huvudkontor.

Hyresavtalet löper över fem år med tillträde 1/6-2016.

SC Motors AB samlokaliserar de svenska huvudkontorens verksamhet för Hyundai, Mitsubishi Motors, Citroën och DS genom att etablera 3 400 kvadratmeter toppmoderna och aktivitetsbaserade kontorslokaler samt verkstadsyta i Infra Business Center.

Etableringen innebär att ytterligare 150 arbetsplatser tillförs i Infra City och Upplands Väsby kommun.

- Det är glädjande att de svenska huvudkontorsverksamheterna för Hyundai, Mitsubishi, Citroën och DS väljer Infra City som plats för sin gemensamma etablering. Det är tydligt att läget i Bredden är intressant för internationella företag som bland annat ser tillgänglighet och närheten till Stockholm City och Arlanda som viktiga faktorer, säger Thomas Sipos, vd Profi Fastigheter.

- Vi är mycket nöjda med att flytta in i nya och moderna kontorsmiljöer i Infra City. Vi får nu tillfälle att samla all personal på ett ställe och arbeta aktivitetsbaserat, vilket i sin tur ska leda till en trivsammare arbetsplats och effektivare samt mer innovativt arbete på alla nivåer i företagen. Närheten till infrastruktur i närområdet och den geografiska placeringen mellan city och Arlanda var andra viktiga beslutskriterier, säger Christian Norberg, vVD SC Motors.

Infra City är beläget vid Bredden utmed E4:an mellan Stockholm och Arlanda, och omfattar närmare 200 000 kvadratmeter kontor och handel. Profi Fastigheter förvärvade Infra City i mars 2013.

- Henrik Ekberg
henrik@fastighetssverige.se

Relaterade artiklar

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

De är största fastighetsägarna på din semesterort

Lista Sommaren härjar för fullt och många strömmar till Sveriges semesterorter. Fastighetssverige har såklart gjort ett nedslag på några av de största semesterorterna – här får du svaret på vilka som är de fem största fastighetsägarna där du är!

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige