Image

Profi hyr ut till Skoda i Infra City

Uthyrning Sveriges största återförsäljare av Skoda, Din Bil, hyr drygt 2 300 kvadratmeter moderna och ändamålsenliga lokaler för etablering av Nordens största fristående Skoda-anläggning i Infra City i Upplands Väsby.
Publicerad den 18 Januari 2016
Profi hyr ut drygt 2 300 kvadratmeter till Din Bil, landets största återförsäljare av Skoda, i Infra City i Upplands Väsby. Bild: Profi Fastigheter
Profi hyr ut drygt 2 300 kvadratmeter till Din Bil, landets största återförsäljare av Skoda, i Infra City i Upplands Väsby.

Avtalet innebär att Skoda etablerar en fullskalig flaggskeppsanläggning för ny- och begagnatbilförsäljning samt verkstad med tillträde första juli 2016.

Anläggningen blir Din Bils andra etablering i Infra City där man under 2014 öppnade en enhet för försäljning av Volkswagen. Skodas lokaler ligger i markplan med bästa skyltläge mot E4 där fler än 80 000 bilar passerar dagligen. Din Bil och Profi Fastigheter kommer även att inleda ett samarbete kring skapandet av ett kluster för att ladda elbilar i området. Etableringen innebär vidare att Din Bil skapar ett 15-tal nya arbetstillfällen i Upplands Väsby kommun.

- Vi är glada för det utökade samarbetet med Din Bil. Skodas etablering är ytterligare ett bevis på bilbranschens intresse för Infra City, något som ligger i linje med vår strategi att skapa starka kluster för starka branscher, säger Thomas Sipos, partner Profi Fastigheter.

- Vi driver redan idag fyra Skoda-anläggningar i Stockholm, så det känns fantastiskt att vi fått ansvar och möjlighet att etablera ytterligare en modern Skoda-anläggning i Stockholm, med bästa skyltläge mot E4, säger Jens Wetterfors, vd för Din Bil Sverige.

Infra City är beläget utmed E4:an mellan Stockholm och Arlanda, och omfattar närmare 200 000 kvadratmeter kontor och handel. Profi Fastigheter förvärvade Infra City i mars 2013.

- Henrik Ekberg
henrik@fastighetssverige.se

Relaterade artiklar

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Colliers-toppen: Då vänder fastighetsmarknaden

Bolag Transaktionsmarknaden i Norden är den svagaste på ett decennium och någon särskilt stor ljusning väntar sig inte Colliers under det avslutande kvartalet, även om de väntar sig att det blir det starkaste på året och att ungefär tio miljarder euro ska omsättas fram till årsskiftet. För Fastighetsmarknaden som helhet dröjer det innan återhämtningen är här, först ska börsen och sedan obligationsmarknaden rätta till sig, det berättade Colliers nordiska vd Bård Bjølgerud under bolagets senaste Nordic Outlook-presentation.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige