Image

Profi hyr ut till barnbutik i Infra City

Uthyrning Profi Fastigheter hyr ut 1 300 kvadratmeter butiksyta till Lekmer.se i Infra City med omgående tillträde.
Publicerad den 23 Oktober 2015

Infra City är beläget utmed E4:an mellan Stockholm och Arlanda, och omfattar lokaler för handel, möten, service och kontor. Profi Fastigheter bedriver ett omfattande förändringsarbete i syfte att utveckla Infra City till en levande och attraktiv stadsdel med starkt fokus på hållbarhet. 

Lekmer.se, som ägs av Qliro Group AB, är Nordens ledande barnbutik på nätet. Butiken i Infra City blir ett fysiskt komplement till Lekmer.se´s e-handelsverksamhet.

- Maria Olsson Äärlaht
maria@lokalnytt.se

Relaterade artiklar

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Colliers-toppen: Då vänder fastighetsmarknaden

Bolag Transaktionsmarknaden i Norden är den svagaste på ett decennium och någon särskilt stor ljusning väntar sig inte Colliers under det avslutande kvartalet, även om de väntar sig att det blir det starkaste på året och att ungefär tio miljarder euro ska omsättas fram till årsskiftet. För Fastighetsmarknaden som helhet dröjer det innan återhämtningen är här, först ska börsen och sedan obligationsmarknaden rätta till sig, det berättade Colliers nordiska vd Bård Bjølgerud under bolagets senaste Nordic Outlook-presentation.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige