Image

Profi hyr ut till barnbutik i Infra City

Uthyrning Profi Fastigheter hyr ut 1 300 kvadratmeter butiksyta till Lekmer.se i Infra City med omgående tillträde.
Publicerad den 23 Oktober 2015

Infra City är beläget utmed E4:an mellan Stockholm och Arlanda, och omfattar lokaler för handel, möten, service och kontor. Profi Fastigheter bedriver ett omfattande förändringsarbete i syfte att utveckla Infra City till en levande och attraktiv stadsdel med starkt fokus på hållbarhet. 

Lekmer.se, som ägs av Qliro Group AB, är Nordens ledande barnbutik på nätet. Butiken i Infra City blir ett fysiskt komplement till Lekmer.se´s e-handelsverksamhet.

- Maria Olsson Äärlaht
maria@lokalnytt.se

Relaterade artiklar

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

En tidigare Balder-topp frikänns från åtal om grovt insiderbrott

Juridik I april hölls hovrättsförhandlingar i det uppmärksammade Collector-målet där elva personer sedan tidigare är dömda i tingsrätten för insiderhandel i nischbanken som skedde under januari 2020. Nu har domen kommit och hovrätten frikänner samtliga inblandade utom en av de huvudmisstänkta före detta Balder-topparna som alltjämt döms för grovt insiderbrott även i hovrätten, den andre frikänns dock från åtalet om grovt insiderbrott. Ekobrottsmyndighetens åklagaren i fallet kommenterar hovrättens domar för Fastighetssverige.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige