Image

Profi hyr ut 4 000 kvadratmeter till Arkitektkopia i Ulvsunda

Uthyrning Arkitektkopia har tecknat avtal om drygt 4 000 kvadratmeter av Profi Fastigheter i Ulvsunda för sitt svenska huvudkontor samt som produktionsanläggning för Stockholmsmarknaden.
Publicerad den 22 Oktober 2015
Annons
Image

Arkitektkopia flyttar sitt svenska huvudkontor samt stora delar av sin produktion i Stockholm till fastigheten Magneten 18 i Johannesfred, Ulvsunda. Profi Fastigheter genomför betydande hyresgästanpassningar för Arkitektkopia som tillträder lokalerna i juli 2016. En bidragande orsak till valet av Magneten 18 är det optimala läget, med närhet till spårbunden kollektivtrafik, Bromma flyg och god tillgänglighet med bil samt möjlighet att effektivisera verksamheten inom lokalen.

- Vi är väldigt nöjda att Arkitektkopia valt vår fastighet för sin långsiktiga etablering i Stockholm och vi ser fram emot att utveckla fastigheten för deras behov, säger Sara Jacobsson, förvaltningschef på Profi Fastigheter.

Profi Fastigheter förvärvade Magneten 18 2012 och har sedan dess genomfört såväl betydande uthyrningar som omfattande investeringar i drift och miljö.

- Henrik Ekberg
henrik@fastighetssverige.se

Relaterade artiklar

Ämnen

Annons Image

Senast från Fastighetssverige Plus

Doldisen som spräcker miljardvallen

Bolag Stor intervju med Bricknovas grundare och vd Orlando Villacrez om hur bolaget byggts upp från noll till en miljard-pipeline, värderingen i den pågående nyemissionen – och sweet spot-marknaden som möjliggör nybyggda parhus, radhus och villor i bostadsrättsform för under fem miljoner kronor i Storstockholm.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige

Fastighetssverige PLAY