Image
Fredrik Jonsson.

Niam köper fastighet i Ulvsunda

Transaktioner HSB Bostads fastighet Gjutmästaren 5 i Ulvsunda industriområde, har sålts via en bolagsaffär till Niam som tillträdde fastigheten den 30 juni.


JM och Skanskas projekt får grönt ljus

Bostäder JM och Skanska som vill bygga 370 bostäder och en förskola i Ulvsunda industriområde väntas få klartecken för sitt projekt under nästa vecka.


SSM får markanvisning i Ulvsunda

Bygg/Arkitektur SSM har tilldelats en markanvisning om 150 bostäder av Stockholms stad. Markanvisningen är belägen vid Bällstaviken i nuvarande Ulvsunda industriområde. Första inflyttning planeras att kunna ske med början under 2022. 


Profi köper i Ulvsunda

Transaktioner Profi Fastigheter förvärvar fastigheten Magneten 33 på Voltavägen 9-11 i Ulvsunda.


Profi hyr ut 4 000 kvadratmeter till Arkitektkopia i Ulvsunda

Uthyrning Arkitektkopia har tecknat avtal om drygt 4 000 kvadratmeter av Profi Fastigheter i Ulvsunda för sitt svenska huvudkontor samt som produktionsanläggning för Stockholmsmarknaden.


BSK får uppdrag i Bromma

Bygg/Arkitektur BSK Arkitekter har fått uppdraget att utveckla och konvertera en industrifastighet i Bromma till bostäder.


Humlegården säljer i Ulvsunda

Transaktioner Humlegården säljer tre fastigheter I Ulsvunda, Bromma. Fastigheterna omfattar cirka 27 000 kvadratmeter kommersiella lokaler. Fastighetssverige uppskattar köpeskillingen till cirka 250 miljoner kronor.


Stockholms stad på väg att köpa av Fabege

Transaktioner Stockholms stad är på väg att köpa en fastighet i Ulvsunda av Fabege för 100 miljoner kronor.
Förvärvet är nödvändigt i omdaningen av Ulvsunda industriområde till bostadsområde.