Image

Profi förlänger med Järfälla kommun

Uthyrning Profi Fastigheter har förlängt hyresavtal omfattande 7 300 kvadratmeter utbildningslokaler med Järfälla kommun i bolagets fastighet på Järfällavägen 100 – 106.
Publicerad den 22 Mars 2016

Fastigheten, som även kallas Järfälla Utbildningscentrum, ligger i bästa kommunikationsläge i nära anslutning till Jakobsbergs station och har en tydlig utbildningsprofil. Profi Fastigheter förvärvade fastigheten i juni 2015 och har sedan dess bedrivit aktiv förvaltning med fokus på uthyrning och driftoptimering. Övriga tongivande hyresgäster är Friskis & Svettis och Didaktus Skolor.

- Järfälla kommun är en viktig hyresgäst för oss och vi är mycket nöjda med att få fortsatt förtroende som lokalleverantör. Vi ser nu fram emot att fortsätta förädla Järfälla Utbildningscentrum tillsammans med kommunen, säger Thomas Sipos, vd för Profi Fastigheter.

- Henrik Ekberg
henrik@fastighetssverige.se

Relaterade artiklar

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Colliers-toppen: Då vänder fastighetsmarknaden

Bolag Transaktionsmarknaden i Norden är den svagaste på ett decennium och någon särskilt stor ljusning väntar sig inte Colliers under det avslutande kvartalet, även om de väntar sig att det blir det starkaste på året och att ungefär tio miljarder euro ska omsättas fram till årsskiftet. För Fastighetsmarknaden som helhet dröjer det innan återhämtningen är här, först ska börsen och sedan obligationsmarknaden rätta till sig, det berättade Colliers nordiska vd Bård Bjølgerud under bolagets senaste Nordic Outlook-presentation.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige