Image
Nu har två nya kontrakt tecknats i Bonnierhuset.
Nu har två nya kontrakt tecknats i Bonnierhuset. Bild: Bonnier Fastigheter

Två nya till Bonnierhuset

Uthyrning I januari inledde Bonnier Fastigheter marknadsföringen av sju lediga våningsplan högt upp i Bonnierhusets torn med hjälp av JLL och första hyresgästen, Visab Consulting, har redan tillträtt. Nu har hyresavtal tecknats med ytterligare två företag, Zengun och Bonus Copyright Access. - Intresset är fortfarande mycket stort för dessa unika lokaler och vi för diskussioner om samtliga kvarvarande våningsplan, säger Sara Olsson, uthyrningsansvarig på Bonnier Fastigheter.
Publicerad den 7 Maj 2015
Nu har två nya kontrakt tecknats i Bonnierhuset. Bild: Bonnier Fastigheter
Nu har två nya kontrakt tecknats i Bonnierhuset. Sara Olsson. Bild: JLL
Sara Olsson. Tomas Hermansson. Bild: Bonnier Fastigheter
Tomas Hermansson.

Byggentreprenören Zengun flyttar i höst in på plan 13.

- Zengun är Storstockholms (och kanske Sveriges?) snabbast växande byggentreprenör. Vi har tagit position som reell utmanare till de etablerade storbyggarna. Som en viktig pusselbit i framtidsplanerna ligger att etablera ett eget huvudkontor och att placera oss i Bonnierhuset passar vår verksamhet och varumärkespositionering perfekt, säger Ulf Jonsson, vd på Zengun.

Bonus Copyright Access är en upphovsrättsorganisation som på uppdrag av organisationerna på litteratur-, press-, bild- och notområdet licensierar upphovsmännens och utgivarnas upphovsrättigheter. De flyttar in i för verksamheten väl anpassade lokaler på plan 14.

- Vi hälsar våra nya grannar varmt välkomna. I veckan öppnar även vår nya spännande restaurang Torsgatan i regi av Magnus Bergh och med köksmästare Martin Magnusson vilket blir ett utmärkt komplement till vår redan omfattande service i huset, säger Tomas Hermansson, vd för Bonnier Fastigheter.

Relaterade artiklar

Ämnen

Bonnier Fastigheter på Branschguiden

Bonnier Fastigheter utvecklar, äger och förvaltar kommersiella fastigheter i Stockholmsregionen. Bonnier Fastigheter, som är helägt av familjen Bonnier, bildades 1985. I centrala lägen förvaltas välkända fastigheter som är en del av Stockholms stadsbild. I expansiva lägen utvecklas fastigheter, kvarter och områden att bidra till utvecklingen av en modern levande stad. Fastighetsbeståndet omfattar en total yta av ca 300 000 m².

Läs mer om Bonnier Fastigheter på Branschguiden

Partnertext

Så sätts rätt team med unikt rekryteringsarbete

Presenteras av Fastighetsägarna Service

Annons Image

Senast från Fastighetssverige Plus

Duon slopar planer på höghus vid Entré

Bygg/Arkitektur Trianon och JM vill bygga flera hundra bostäder intill köpcentrumet Entré i Malmö – men planen kommer att ändras något i samband med att markanvisningen nu måste förlängas. Fastighetssverige berättar mer.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige