Image

IT-konsult hyr våning i Bonnierhuset

Uthyrning Bonnier Fastigheter hyr ut ett våningsplan i Bonnierhuset på Torsgatan i Stockholm.
Publicerad den 4 September 2015
Bonnierhuset. Bild: Bonnier Fastigheter
Bonnierhuset.

I början av året inledde Bonnier Fastigheter marknadsföringen av sju lediga våningsplan högt upp i Bonnierhusets torn med hjälp av JLL. Tre våningsplan hyrdes ut under våren och nu har även ett fjärde avtal tecknats med IT-konsulten Countquest Interactive AB.

Countquest arbetar med analys av digitala medier såsom webben, appar och video. De startade år 2000 i lokaler på Odenplan och behöver nu större och modernare lokaler för att kunna växa i önskad takt.

- Utvecklingen av Bonnierhuset och dess närområde fortsätter med full kraft. Före semestern öppnade vår nya restaurang Torsgatan, i regi av Magnus Bergh med köksmästare Martin Magnusson. Här erbjuder vi sittande lunchservering för över 300 gäster, eget bageri och deli med frukostservering. I augusti slog PWC upp portarna till sin nya entré och våren 2016 står Atlas Garden färdigt, säger Tomas Hermansson, vd för Bonnier Fastigheter.

- Nicklas Tollesson
nicklas@fastighetssverige.se

Relaterade artiklar

Ämnen

Bonnier Fastigheter på Branschguiden

Bonnier Fastigheter utvecklar, äger och förvaltar kommersiella fastigheter i Stockholmsregionen. Bonnier Fastigheter, som är helägt av familjen Bonnier, bildades 1985. I centrala lägen förvaltas välkända fastigheter som är en del av Stockholms stadsbild. I expansiva lägen utvecklas fastigheter, kvarter och områden att bidra till utvecklingen av en modern levande stad. Fastighetsbeståndet omfattar en total yta av ca 300 000 m².

Läs mer om Bonnier Fastigheter på Branschguiden

Annons Image

Senast från Fastighetssverige Plus

Dystra siffran blottar mager start för finska transaktionsåret

Bolag Den finska transaktionsmarknaden började sakta in under Q3 2022 och hittills under 2023 har aktiviteten varit skral med en transaktonsvolym på ynka 300 miljoner euro, drygt tre miljarder kronor. För helåret 2022 nådde den finska marknaden upp i en volym på 7,2 miljarder euro. Hanna Kaleva på KTI berättar mer om det finska fastighetsåret 2022 och utsikterna för 2023.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige