Image

IT-konsult hyr våning i Bonnierhuset

Uthyrning Bonnier Fastigheter hyr ut ett våningsplan i Bonnierhuset på Torsgatan i Stockholm.
Publicerad den 4 September 2015
Bonnierhuset. Bild: Bonnier Fastigheter
Bonnierhuset.

I början av året inledde Bonnier Fastigheter marknadsföringen av sju lediga våningsplan högt upp i Bonnierhusets torn med hjälp av JLL. Tre våningsplan hyrdes ut under våren och nu har även ett fjärde avtal tecknats med IT-konsulten Countquest Interactive AB.

Countquest arbetar med analys av digitala medier såsom webben, appar och video. De startade år 2000 i lokaler på Odenplan och behöver nu större och modernare lokaler för att kunna växa i önskad takt.

- Utvecklingen av Bonnierhuset och dess närområde fortsätter med full kraft. Före semestern öppnade vår nya restaurang Torsgatan, i regi av Magnus Bergh med köksmästare Martin Magnusson. Här erbjuder vi sittande lunchservering för över 300 gäster, eget bageri och deli med frukostservering. I augusti slog PWC upp portarna till sin nya entré och våren 2016 står Atlas Garden färdigt, säger Tomas Hermansson, vd för Bonnier Fastigheter.

- Nicklas Tollesson
nicklas@fastighetssverige.se

Relaterade artiklar

Ämnen

Bonnier Fastigheter på Branschguiden

Bonnier Fastigheter utvecklar, äger och förvaltar kommersiella fastigheter i Stockholmsregionen. Bonnier Fastigheter, som är helägt av familjen Bonnier, bildades 1985. I centrala lägen förvaltas välkända fastigheter som är en del av Stockholms stadsbild. I expansiva lägen utvecklas fastigheter, kvarter och områden att bidra till utvecklingen av en modern levande stad. Fastighetsbeståndet omfattar en total yta av ca 300 000 m².

Läs mer om Bonnier Fastigheter på Branschguiden

Senast från Fastighetssverige Plus

Kreditanalytikern: "Rekonstruktionshotet är inte överspelat för SBB"

Ekonomi/Finansiering På nytt står SBB:s ekonomi i fokus när likviditeten framåt ifrågasätts, denna gång av kredithuset Fitch. Fastighetssverige vände sig till Louis Landeman, chef för kreditanalys på Danske Bank, för hans åsikter om hur bolaget hanterat krisen så här långt och vilka utmaningar de har framåt.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige