Image
SLP förlänger och utvidgar med Emotion Logistics i Jönköping.
SLP förlänger och utvidgar med Emotion Logistics i Jönköping. Bild: SLP

SLP utvidgar och förlänger stort avtal i Jönköping

Uthyrning SLP och Emotion Logistics har tecknat avtal som innebär att Emotion Logistics hyr hela ytan i den befintliga fastigheten Stigamo 1:46 i Jönköping. SLP tillträdde den moderna logistikfastigheten i december 2021 och hyr ut dess totala yta om cirka 21 800 kvadratmeter till Emotion Logistics fram till 31 december 2029.
Publicerad den 29 Mars 2022

– SLP köpte den nyproducerade logistikfastigheten i december och det är glädjande att Emotion Logistics nu väljer att hyra den resterande ytan om cirka 5 350 kvadratmeter och samtidigt förlänger kontraktet med oss. Stigamo i Jönköping är ett attraktivt läge och vi kommer att certifiera byggnaderna enligt Miljöbyggnad Silver, säger Peter Strand, vd på SLP.

Emotion Logistics AB har på kort tid etablerat sig som ett ledande bolag för tredje-partslogistik. Fokus ligger på krävande uppdrag inom e-handel och retail. Till marknaden erbjuds kvalitativa logistiktjänster med hög service och köpupplevelse för slutkunder. Verksamheten finns på sex adresser i Sverige med totalt 47 000 kvadratmeter logistikytor. Moderbolaget är Börjes Logistik & Spedition AB, grundat 1947 i småländska Nybro.

- Nicklas Tollesson
nicklas@fastighetssverige.se

Relaterade artiklar

Ämnen

Swedish Logistic Property på Branschguiden

Swedish Logistic Property äger, bygger och utvecklar fastigheter med inriktning på lager, logistik och industri.

I nära samarbete med Hyresgäster skapas effektiva och anpassade lokaler utifrån verksamheters behov och önskemål, där vi strävar efter att vara en partner som kan bidra till våra Hyresgästers utveckling och framgång.

Genom att regelbundet arbeta med att modernisera och effektivisera våra fastigheter så spar vi energi, sänker driftkostnader och givetvis värnar om vår miljö.

Med erfarenhet av fastigheter och affärer i olika bolag, ett stort kontaktnät...

Läs mer om Swedish Logistic Property på Branschguiden

Senast från Fastighetssverige Plus

Kreditanalytikern: "Rekonstruktionshotet är inte överspelat för SBB"

Ekonomi/Finansiering På nytt står SBB:s ekonomi i fokus när likviditeten framåt ifrågasätts, denna gång av kredithuset Fitch. Fastighetssverige vände sig till Louis Landeman, chef för kreditanalys på Danske Bank, för hans åsikter om hur bolaget hanterat krisen så här långt och vilka utmaningar de har framåt.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige