Image

Serneke satsar i Helsingborg

Bolag Under sommaren öppnade Serneke Anläggning ett nytt kontor i Helsingborg. Samtidigt rekryterades totalt elva personer till verksamheten. – Vi ser en stor utvecklingspotential i området, både på kort och lång sikt, berättar Fredrik Jonsson, vd på Serneke Anläggning.
Publicerad den 18 September 2014
Fredrik Jonsson. Bild: Serneke
Fredrik Jonsson.

Bland de nyanställda finns en arbetschef, en kalkylator, en projektassistent, två platschefer och fem yrkesarbetare.

Ett par projekt är redan igång och flera nya uppdrag är på väg in. Ett pågående arbete är projektet Cykelinvesteringar, för att förbättra och utöka cykelnätet i Helsingborg stad. Ett annat är Fröjdenborg där en markentreprenad för ombyggnad av gårdsmiljön utförs för Landskronahem.

Inom Helsingborgsmarknaden planeras många stora och intressanta projekt inom en snar framtid. Bland annat ska Helsingborgs stadspark byggas om och i det gamla hamn- och industriområdet ska det investeras 4-5 miljarder i ett stadsförnyelseprojektet H+.

– Hela Helsingborg-Helsingörregionen har stor utvecklingspotential när det gäller både anläggningsprojekt och bostadsprojekt. Man har länge undersökt möjligheterna till en fast förbindelse mellan länderna. Det smala sundet utgör en intressant marknad vilket kommer att skapa många arbetstillfällen på sikt, säger Fredrik Jonsson.

- Nicklas Tollesson
nicklas@fastighetssverige.se

Relaterade artiklar

Ämnen

Annons Image

Senast från Fastighetssverige Plus

Doldisen som spräcker miljardvallen

Bolag Stor intervju med Bricknovas grundare och vd Orlando Villacrez om hur bolaget byggts upp från noll till en miljard-pipeline, värderingen i den pågående nyemissionen – och sweet spot-marknaden som möjliggör nybyggda parhus, radhus och villor i bostadsrättsform för under fem miljoner kronor i Storstockholm.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige

Fastighetssverige PLAY