Image

Savills hyr ut i Sisjö Entré

Uthyrning Savills har på uppdrag av Union Investment tecknat hyresavtal med Erlandssons Brygga i Sisjö Entré, strax söder om Göteborg. Uthyrningen avser en butik om cirka 1 000 kvadratmeter.
Publicerad den 2 September 2015
Savills hyr på uppdrag av Union Investment ut 1 000 kvadratmeter till Erlandssons Brygga i Sisjö Entré. Bild: Savills
Savills hyr på uppdrag av Union Investment ut 1 000 kvadratmeter till Erlandssons Brygga i Sisjö Entré.

Butiken blir båttillbehörskedjans femte stormarknad i landet och första etablering i Göteborgsregionen.

– Sisjön är Göteborgs största handelsplats och ligger geografiskt helt rätt för vår första etablering i regionen. Vi är mycket nöjda med att genom etableringen i Sisjön öka vår kundtillgänglighet på västkusten, säger Johan Josefsson, vd för Erlandsons Brygga.

Avtalet är den andra större uthyrningen sedan Savills tog över förvaltningen och uthyrningen av fastigheten i början av 2015.

– Etableringen blir ett fint komplement till befintliga butiker i Sisjö Entré och nu finns bara en ledig butikslokal kvar i fastigheten. Vi har verkligen haft framgång med vårt nytänkande retailkoncept ”think outside the box”. Vilket innebär att vi tar ett helhetsgrepp för att identifiera och med enkla medel förstärka retailfastighetens unika potential. Vår ambition är att fastigheten ska vara fullt uthyrd före årsskiftet, säger Christian Thorén, retailchef på Savills.

Erlandssons Bryggas butik i Sisjö Entré kommer att öppna under våren 2016. I fastigheten finns i dag bland annat Rusta, Toys”R”Us, Cervera och Webhallen.

- Henrik Ekberg
henrik@fastighetssverige.se

Ämnen

Savills Sweden AB på Branschguiden

Savills är en av världens ledande fastighetsrådgivare med 39 000 anställda och över 600 kontor i 70 länder runt om i världen. I Sverige tillhandahåller Savills bred expertis till både lokala och internationella kunder. Vi erbjuder rådgivning inom fastighetstransaktioner, värdering, analys, uthyrning, hyresgästrådgivning, fastighetsförvaltning, fastighetsservice samt projekt.

Läs mer på savills.se

Läs mer om Savills Sweden AB på Branschguiden

Annons Image

Senast från Fastighetssverige Plus

Biogen koldioxid ska fångas in när Fabege vill minska klimatavtrycket

Energi/miljö I februari tecknade Fabege ett avtal med Stockholm Exergi. Avtalet handlar om infångande av biogen koldioxid, också känt som bio-CCS (efter det engelska namnet "bio energy with carbon capture and storage"). Fabege ser det här som en tydlig avsiktsförklaring och ett viktigt steg för att nå de egna klimatmålen till 2030. Men vad är egentligen bio-CCS?

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige