Image
Biljana Pehrsson, Nordrs vd.
Biljana Pehrsson, Nordrs vd. Bild: Nordr

Nordr inleder sista säljprocess av golfnära bostadsprojekt

Bostäder Efter över 350 sålda bostäder i Hills Villastad inleds nu den avslutande etappen av utvecklingsområdet. Nu säljstartar projektet Hills Fauna med 48 nya, golfnära bostäder.
Publicerad den 11 Maj 2023

Hills Fauna är sist ut i utvecklingen av hela Hills Villastad, som inleddes 2016. Här erbjuds nu två- och fyrarumslägenheter från 49,5 till 101 kvadratmeter, alla i bostadsrättsform och i direkt anslutning till golfbanan, med utslagsläge.

– Det är med dubbla känslor vi säljstartar Hills Fauna – dels med stolthet och glädje över fina bostäder i ett underbart område, dels med en liten gnutta sorg över att vi nu närmar oss slutet på en fantastisk utvecklingsperiod, säger Nordr Sveriges VD Biljana Pehrsson.

Hills Villastad utvecklas i samarbete mellan Nordr och Hills Golf & Sports Club. Hills Fauna beräknas vara klart för inflytt under våren 2025.

– I Hills har en vi en unik miljö med golfbanan, skogen och genomtänkta variationer av radhus, villor och lågmälda lägenheter som smälter in i omgivningen på ett fint sätt. Vi ser att det finns stark efterfrågan på den här typen av bostäder, säger Biljana Pehrsson.

Nordr är en av Skandinaviens största bostadsutvecklare. I Sverige fokuserar bolaget på de växande storstadsområdena Stockholm, Malmö/Lund/Helsingborg och Göteborg.

I Göteborg pågår för närvarande försäljning i projekten Ciceron, på Masthuggskajen, där en köpare nyligen köpte en av Göteborgs dyraste bostäder, i Nya Hovås och i Parkhusen vid Opaltorget. Under det senaste året har Nordr förvärvat byggrätter för drygt en halv miljard kronor i Göteborg.

- Redaktionen
red@fastighetssverige.se

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

"Det är inte byggklara planer som är spärren – det är allt runt omkring"

Bolag Det saknas inte byggklar mark eller detaljplaner, om man får tro Wallenstam. Enligt bolagets vd Hans Wallenstam har bolaget många projekt som skulle kunna dras igång här och nu – men det råder fortfarande en stor osäkerhet kring huruvida alla led i entreprenörskedjan är tillräckligt pålitliga. – När det gäller byggen idag så är vi väldigt noggranna: vi gör bakgrundskontroller på alla entreprenörer för att säkerställa att de inte har något kriminellt för sig och för att vara säkra på att de har ekonomi för genomförandet.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige