Image

Lokalmarknadsdagen: Linbana i Göteborg

Lokalmarknadsdagen februari I städer som Barcelona och New York finns det redan. Och nu planeras det för en linbana även i Göteborg. På Lokalmarknadsdagen nästa onsdag får du veta hur det ska gå till och hur den kommer att se ut.
Publicerad den 11 Februari 2015
Emma Josefson. Bild: Trafikkontoret
Emma Josefson.

Det är Emma Josefson, strategisk planerare på Trafikkontoret i Göteborg som kommer till Lokalmarknadsdagen för att berätta och visa hur luftburen kollektivtrafik kommer att se ut i Göteborg lagom till 400-årsjubileumet 2021.

Lokalmarknadsdagen är ett klassiskt seminarium och en institution i Göteborgsregionens fastighetsbransch, näringsliv och politik.

Moderator är Carin Hjulström.

De senaste åren har antalet besökare ökat kraftigt för att i september förra året uppnå rekordnoteringen 500 besökare.

Du kan följa framväxten av Lokalmarknadsdagen på den här sajten – här kan du läsa/ladda ned hela programmet och se andra nyheter relaterade till eventet - http://www.fastighetssverige.se/lokalmarknadsdagen_feb/

På fredag stänger anmälan - säkra din plats här.

Direkt efterföljande seminariet kommer även ett branschmingel att arrangeras.

Relaterade artiklar

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

SEB:s makroekonom: Riksbanken sänker räntan i maj

Ekonomi/Finansiering Riksbanken genomförde flera räntehöjningar på rad och nu talar en del bedömare om att inflationen kommer ner runt två procent vid halvårsskiftet. Går det att redan nu skymta det ekonomiska ljuset – eller lurar det nya utmaningar runt hörnet? Vad behöver vi tänka på framöver när den ekonomiska verkligheten ser ut som den gör? Marcus Widén, makroekonom på SEB, satte ljuset på detta under Stora proptechdagen i Stockholm.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige