Image
Jo De Clercq, Rikke Lykke och Thomas Völker kommer diskutera investeringsmöjligheter i Sverige och Göteborg på Lokalmarknadsdagen den 18 februari.
Jo De Clercq, Rikke Lykke och Thomas Völker kommer diskutera investeringsmöjligheter i Sverige och Göteborg på Lokalmarknadsdagen den 18 februari.

Internationell prägel på Lokalmarknadsdagen

Lokalmarknadsdagen februari Rikke Lykke, Patrizia, Thomas Völker, Helaba och Jo De Clercq, Rockspring kommer till Lokalmarknadsdagen i Göteborg den 18 februari för att diskutera deras syn på investeringsmöjligheter i Sverige i allmänhet och Göteborg i synnerhet.
Publicerad den 30 Januari 2015

Många internationella investerare och många stora internationella fonder har fått upp Norden på sin radar. Vad gör Sverige attraktivt och hur ser man på framtida investeringar här? Och hur intressant är Göteborg ur ett investeringsperspektiv – är det bara Stockholm som gäller?

Svaret på dessa och flera andra frågor kommer från Rikke Lykke, Patrizia, Thomas Völker, Helaba och Jo De Clercq, Rockspring i punkten Internationella investeringar i Sverige på Lokalmarknadsdagen i Göteborg den 18 februari. Punkten kommer att hållas på engelska.

Lokalmarknadsdagen arrangeras på Clarion Hotel Post, moderator är Carin Hjulström.

Lokalmarknadsdagen är ett klassiskt seminarium och en institution i Göteborgsregionens fastighetsbransch, näringsliv och politik.

De senaste åren har antalet besökare ökat kraftigt för att i september förra året uppnå rekordnoteringen 500 besökare.

Du kan följa framväxten av Lokalmarknadsdagen på den här sajten – här kan du läsa/ladda ned hela programmet och se andra nyheter relaterade till eventet - http://www.fastighetssverige.se/lokalmarknadsdagen_feb/

Säkra din plats här.

Direkt efterföljande seminariet kommer även ett branschmingel att arrangeras.

Relaterade artiklar

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Hallengren om konkurserna i beståndet och förvärvsplanerna

Bolag Wihlborgs levererar ett stabilt resultat under rådande omständigheter och balansräkningen är fortsatt stark. Företagets vd Ulrika Hallengren berättar för Fastighetssverige hur de upplever corona i sin vardag, hur det ser ut med konkurser bland hyresgästerna och vilka förvärv de gärna gör.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige

Fastighetssverige PLAY