Image

”Lokalmarknadsdagen samlar hela branschen”

Lokalmarknadsdagen februari Advokatbyrån Mannheimer Swartling går in som partner till Lokalmarknadsdagen i februari. - För oss är det självklart att delta på Lokalmarknadsdagen, säger Jesper Prytz på Mannheimer Swartling.
Publicerad den 22 December 2014
Hillevi Börjesson. Bild: Mannheimer Swartling
Hillevi Börjesson. Jesper Prytz. Bild: Mannheimer Swartling
Jesper Prytz.

Lokalmarknadsdagens första vårupplaga går av stapeln onsdag den 18 februari på Clarion Hotel Post.

Varför har ni valt att bli partner till Lokalmarknadsdagen i Göteborg?
- Vi uppskattar den miljö som Lokalmarknadsdagen erbjuder, med en bra mix och intressant program. Vårt deltagande som partner är ett sätt för oss att bidra till utvecklingen av den lokala fastighetsmarknaden. Att hjälpa till att skapa ett väl fungerande ”ecosystem” för tillväxt i branschen helt enkelt. Och så är det förstås också självklart för oss att delta utifrån vår roll som ledande rådgivare i transaktioner, projekt och övriga fastighetsrättsliga frågor till marknadens olika aktörer – i Göteborgsregionen och runtom i Sverige, säger Jesper Prytz, ordförande i Fastighetsgruppen.

Vad är värdet för er att synas i det här sammanhanget?
- Lokalmarknadsdagen ett utmärkt forum att diskutera nyheter och den ”produktutveckling” som sker inom det fastighetsrättsliga området. I takt med att branschen utvecklas så förändras även juridikens betydelse och användning. Lokalmarknadsdagen, som samlar hela branschen, är ett bra tillfälle för oss att visa upp detta för såväl gamla som nya kontakter, säger Hillevi Börjesson, delägare i Fastighetsgruppen.

Lokalmarknadsdagen är ett klassiskt seminarium och en institution i Göteborgsregionens fastighetsbransch, näringsliv och politik.

De senaste åren har antalet besökare ökat kraftigt för att i september i år uppnå rekordnoteringen 500 besökare.

Lokalmarknadsdagen på hösten kommer att arrangeras som vanligt.

Du kan följa framväxten av Lokalmarknadsdagen på den här sajten – här kommer vi löpande att presentera nya programpunkter och nyheter relaterade till eventet.

Anmälan är öppen, passa på att säkra din plats här.

Relaterade artiklar

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Nya Besqab redo att starta fler bostadsprojekt

Bolag Det nyligen genomförda sammangåendet med Aros Bostad gör att bolaget nu har en stor beredskap att starta fler bostadsprojekt i takt med att marknaden återhämtar sig. Det menar Magnus Andersson, vd på Besqab, när Fastighetssverige intervjuar honom.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige