Image
Fredrik Widing, Gate46, Jesper Örtengren, Vasakronan och Bengt Axelsson, CBRE, diskuterar etablering av internationella varumärken på Lokalmarknadsdagen den 18 februari.
Fredrik Widing, Gate46, Jesper Örtengren, Vasakronan och Bengt Axelsson, CBRE, diskuterar etablering av internationella varumärken på Lokalmarknadsdagen den 18 februari.

Internationella varumärken på Lokalmarknadsdagen

Lokalmarknadsdagen februari En expertrio på etablering av internationella varumärken diskuterar i spår Handel på Lokalmarknadsdagen den 18 februari.
Publicerad den 10 Februari 2015

Välkända internationella varumärken höjer attraktiviteten i ett handelsområde. Men hur går det egentligen till när konsulten får dem att etablera sig på en viss plats? Om detta kommer Bengt Axelsson, CBRE, Fredrik Widing, Gate 46 och Jesper Örtengren, Vasakronan att diskutera på Lokalmarknadsdagen på Clarion Hotel Post i Göteborg den 18 februari.

Lokalmarknadsdagen är ett klassiskt seminarium och en institution i Göteborgsregionens fastighetsbransch, näringsliv och politik. Moderator är Carin Hjulström.

De senaste åren har antalet besökare ökat kraftigt för att i september förra året uppnå rekordnoteringen 500 besökare.

Du kan följa framväxten av Lokalmarknadsdagen på den här sajten – här kan du läsa/ladda ned hela programmet och se andra nyheter relaterade till eventet - http://www.fastighetssverige.se/lokalmarknadsdagen_feb/

På fredag stänger anmälan - säkra din plats här.

Direkt efterföljande seminariet kommer även ett branschmingel att arrangeras.

Relaterade artiklar

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

"Det är inte byggklara planer som är spärren – det är allt runt omkring"

Bolag Det saknas inte byggklar mark eller detaljplaner, om man får tro Wallenstam. Enligt bolagets vd Hans Wallenstam har bolaget många projekt som skulle kunna dras igång här och nu – men det råder fortfarande en stor osäkerhet kring huruvida alla led i entreprenörskedjan är tillräckligt pålitliga. – När det gäller byggen idag så är vi väldigt noggranna: vi gör bakgrundskontroller på alla entreprenörer för att säkerställa att de inte har något kriminellt för sig och för att vara säkra på att de har ekonomi för genomförandet.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige