Image
Lokalmarknadsdagen

Se filmen från Lokalmarknadsdagen

Event | PLAY Förra veckan gick Lokalmarknadsdagen av stapeln på Clarion Hotel Post i Göteborg. Nu kan du se filmen från dagen.


Göteborgs nya handelsplats?

Lokalmarknadsdagen februari Per Andersson på HUI Research gav besökarna på Lokalmarknadsdagen ett tips om ett framtida handelsläge.


Winsth kritisk till inflationsmålet

Lokalmarknadsdagen februari Nordeas chefekonom Annika Winsth var på Lokalmarknadsdagen i Göteborg fortsatt kritisk till Riksbankens inflationsmål.
- Det borde vara ett verktyg för att nå det viktiga målet. Nu är verktyget viktigare än målet, sa Annika Winsth.


Se bilderna från Lokalmarknadsdagen

Lokalmarknadsdagen februari Lokalmarknadsdagen på Clarion Hotel Post i Göteborg blev en stor succé som lockade runt 350 personer, vilket är nytt rekord för vårupplagan.


Lokalmarknadsdagen
Ett stort antal talare kommer, tillsammans med moderatorer och expertpanel, att stå för ett fullmatat innehåll på Lokalmarknadsdagen som går av stapeln på Clarion Hotel Post nu på onsdag. Anmälan stänger i dag - säkra din plats nu.

Sista chansen – i dag stänger anmälan

Lokalmarknadsdagen februari Rekordmånga är anmälda till Lokalmarknadsdagens vårupplaga på Clarion Hotel Post nu på onsdag. Har du inte anmält dig ännu hinner du fortfarande, anmälan stänger i dag.


Lokalmarknadsdagen
Ett stort antal talare kommer, tillsammans med moderatorer och expertpanel, att stå för ett fullmatat innehåll på Lokalmarknadsdagen som går av stapeln på Clarion Hotel Post på onsdag i nästa vecka.

Se hela programmet här

Lokalmarknadsdagen februari På onsdag är det dags för den andra vårupplagan av Lokalmarknadsdagen. Se hela programmet här.


Lokalmarknadsdagen
Ett stort antal talare kommer, tillsammans med moderatorer och expertpanel, att stå för ett fullmatat innehåll på Lokalmarknadsdagen som går av stapeln på Clarion Hotel Post på onsdag i nästa vecka.

Se vilka som medverkar här

Lokalmarknadsdagen februari På onsdag i nästa vecka är det dags för den andra vårupplagan av Lokalmarknadsdagen. Se vilka samtliga talare är här.


Lokalmarknadsdagen
Christel Armstrong Darvik, vd Stena Fastigheter, Jonas Ransgård (M), kommunalråd, Patrik Andersson, vd BRG och Johan Nyhus (S), kommunalråd utgör Göteborgspanelen på Lokalmarknadsdagens andra vårupplaga nästa onsdag på Clarion Hotel Post.

Göteborgs framtid diskuteras

Lokalmarknadsdagen februari Göteborg går som tåget och i princip alla kurvor pekar åt rätt håll - men hur ser framtiden ut? Vilka utmaningar står staden och regionen inför? Hur utvecklas turistindustrin och besöksnäringen? Hur kommer marknaden för bostäder, kontor och handelsfastigheter att utvecklas? Vilka blir vinnarna respektive förlorarna på bygg- och fastighetsmarknaden 2016? Dessa stora frågor avhandlas på Lokalmarknadsdagen den 24 februari på Clarion Hotel Post.


Lokalmarknadsdagen
Jonas Björkman, Magnus Richardsson och Marcus Hansson.

Framtidens alternativa finansieringslösningar

Lokalmarknadsdagen februari På Lokalmarknadsdagen i nästa vecka kommer en kunnig panel diskutera det rådande finansieringsläget och vilka alternativa finansieringslösningar som finns samt vilka nya som kommer i framtiden.


Lokalmarknadsdagen
Ducan MacPherson, Starwood, Peter Boström, Savills Investment Management och Thomas Völker, Helaba kommer prata om internationella aktörers intresse för att investera i Sverige och Göteborg på Lokalmarknadsdagen den 24/2 på Clarion Hotel Post.

Internationella aktörers syn på Göteborg

Lokalmarknadsdagen februari Företrädare för tyska, amerikanska och europeiska fastighetsaktörer kommer till Lokalmarknadsdagen för att ge sin syn på att investera här.


Lokalmarknadsdagen
Anders Åberg, Newsec, Andreas Adolphsson, Grant Thornton, Dan Törnsten, Colliers International, Hillevi Börjesson och Jesper Prytz, Mannheimer Swartling utgör expertpanelen på Lokalmarknadsdagen på Clarion Hotel Post den 24 februari.

Här är deltagarna i expertpanelen

Lokalmarknadsdagen februari Moderatorn Carin Hjulström kommer att ha en mycket kunnig expertpanel vid sin sida den 24 februari på Clarion Hotel Post.


Lokalmarknadsdagen
Marcus Sandahl, Karin Ståhl, Mona Stjernström, Johan Trouvé, Kristoffer Kruse, Heléne Centerhorn, Carin Hjulström (moderator), Per-Arne Lundberg och Andreas Broryd gör en djupdykning i kontorsmarknaden på Lokalmarknadsdagen den 24 februari.

Fokus på kontorsmarknaden

Lokalmarknadsdagen februari Trender på hyresmarknaden, morgondagens hyresgäster, så här gör du kontoret till en framgångsfaktor och här hittar du hyresgästerna – allt detta och lite till avhandlas i kontorsspåret på Lokalmarknadsdagen den 24 februari.


Lokalmarknadsdagen
Dan Törnsten, Colliers, Otto Wiksell, Devotum, Max Barclay, Newsec, Sofia Söder, Gothnet, Jesper Prytz, Mannheimer Swartling, Andreas Adolphsson, Grant Thornton och Hillevi Börjesson, Mannheimer Swartling är partners till Lokalmarknadsdagen den 24/2.

”Lokalmarknadsdagen finns i medvetandet hos alla som jobbar med fastigheter”

Lokalmarknadsdagen februari Här är de sex aktörer som är partners till Lokalmarknadsdagens vårupplaga 2016.


Lokalmarknadsdagen
Mariette Hilmersson, Anders Rydstern, Ulrika Lindmark, Mikael Granath, Christel Armstrong Darvik, Ulf Kamne, Lena Andersson och Cecilia Holmström i bostadsspåret på Lokalmarknadsdagen den 24 februari på Clarion Hotel Post.

Affärsmöjligheter i bostadsfastigheter

Lokalmarknadsdagen februari På Lokalmarknadsdagen den 24 februari kommer ett särskilt fokus att riktas mot marknaden för bostadsfastigheter.


Lokalmarknadsdagen
Morgan Jallinder, NSP, Helen Teame Bairu, BRG, Per Andersson, HUI, Jesper Örtengren, Vasakronan och moderatorn Bojan Ticic, CBRE kommer ta ett ordentligt grepp om handelsfastigheter på Lokalmarknadsdagen den 24 februari.

Fokus på handelsfastigheter

Lokalmarknadsdagen februari På Lokalmarknadsdagen den 24 februari kommer ett särskilt fokus att riktas på handelsfastigheter.


Lokalmarknadsdagen
Anders Lago, HSB, P-G Persson, Platzer, Dilsa Demirbag Sten, Berättarministeriet och Ola Serneke, Serneke samtalar om fastighetsaktörens sociala ansvar på Lokalmarknadsdagen på Clarion Hotel Post i Göteborg den 24 februari.

Fastighetsaktörer tar socialt ansvar

Lokalmarknadsdagen februari På senare tid har flera privata fastighetsaktörer på olika sätt tagit ett allt större socialt ansvar. Några av dem är Platzer, Serneke och HSB. Dessa möter du, tillsammans med Berättarministeriets Dilsa Demirbag Sten i en panel på Lokalmarknadsdagen i Göteborg.


Lokalmarknadsdagen
Magnus Kårestedt, Fredrik Jagersjö, Cecilia Fasth och Allan Lavén diskuterar affärsmöjligheter i logistikfastigheter på Lokalmarknadsdagen på Clarion Hotel Post den 24 februari.

Affärsmöjligheter i logistikfastigheter

Lokalmarknadsdagen februari Göteborg rankas sedan många år tillbaka som landets bästa logistikläge. Här skapas bland annat den en miljon kvadratmeter stora parken Port of Gothenburg. Vad väntar härnäst, hur utvecklas marknaden, vilka hyror och priser är det som kommer gälla framöver – kort sagt, var finns affärsmöjligheterna i segmentet framöver?


Lokalmarknadsdagen
Otto Wiksell, Devotum, Karin Goddard, Riksbyggen och Paula Lejonkula, Sveriges Byggindustrier diskuterar kompetens- samt mångfalds-/jämställdhetsfrågan i branschen på Lokalmarknadsdagen i Göteborg den 24 februari.

Den stora kompetensutmaningen

Lokalmarknadsdagen februari Kompetensutmaningen och mångfalds-/jämställdhetsfrågan i branschen diskuteras på Lokalmarknadsdagen den 24 februari.


Lokalmarknadsdagen
Robert Treutiger, Erika Olsén och P-G Persson diskuterar framtida affärsmöjligheter i Göteborgsregionen på Lokalmarknadsdagen den 24 februari på Clarion Hotel Post.

Transaktionspanel diskuterar affärsmöjligheter

Lokalmarknadsdagen februari På Lokalmarknadsdagen i Göteborg den 24 februari diskuterar en kunnig panel bland annat vilka årets bästa affärsmöjligheter i regionen blir.


Lokalmarknadsdagen

Winsth om det ekonomiska läget

Lokalmarknadsdagen februari Annika Winsth, sedan 2008 chefsekonom på Nordea, kommer analysera det makroekonomiska läget internationellt och nationellt på Lokalmarknadsdagen den 24 februari.