Image

Klövern hämtar uthyrningschef från JLL

Bolag Louise Isgren blir ny uthyrningschef på Klövern. Hon kommer närmast från JLL där hon har arbetat som associate director med hyresgästrådgivning.
Publicerad den 9 November 2015
Louise Isgren blir ny uthyrningschef på Klövern i Stockholm. Bild: Klövern
Louise Isgren blir ny uthyrningschef på Klövern i Stockholm.

– Vi välkomnar Louise till Klövern. Louise kommer att leda uthyrningsteamet i Stockholm och bidra till att Klövern blir mer synliga och mer framgångsrika i uthyrningsarbetet, framför allt i våra stora kontorskluster i Kista, Solna och Globen, säger PG Sabel, regionchef Stockholm på Klövern.

Klöverns fastighetsvärde i Region Stockholm var per den 30 september 15,8 miljarder kronor, vilket motsvarade nästan hälften av Klöverns totala fastighetsvärde.

- Henrik Ekberg
henrik@fastighetssverige.se

Relaterade artiklar

Ämnen

JLL på Branschguiden

JLL är ett ledande tjänsteföretag med inriktning på fastigheter och investeringar. Vi strävar efter ett visionärt tänkande inom fastighetsområdet som skapar lönsamma möjligheter och platser där människor kan förverkliga sina ambitioner. På så sätt bidrar vi till en bättre framtid för våra kunder, våra medarbetare och för samhället där vi verkar. Med verksamhet i över 80 länder och 94 000 medarbetare, rankas vi bland världens 500 största företag av tidningen Fortune. JLL är det registrerade varumärket för Jones Lang LaSalle Incorporated. I Sverige har vi kontor i ...

Läs mer om JLL på Branschguiden

Senast från Fastighetssverige Plus

Här vill Niam växa i Norge

Bolag Niam har adderat ytterligare en marknad till sin norska portfölj. Torstein Bomann-Larsen, Associate Director Transactions Norway på Niam, berättar för Fastighetssverige hur man ser på Bergenmarknaden, den nya investeringen samt var i Norge de letar efter nya investeringar.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige

Fastighetssverige PLAY