Image

Ikano Bostad köper projektfastighet i Spånga

Transaktioner Ikano Bostad har köpt en fastighet i Spånga i Stockholm för att bygga cirka 140 nya lägenheter.
Publicerad den 15 December 2015
Christian Dahlman, bostadsutvecklingschef på Ikano Bostad. Bild: Ikano Bostad
Christian Dahlman, bostadsutvecklingschef på Ikano Bostad.

Fastigheten ligger i området Bromstensstaden, som ska utvecklas till en ny tät och modern förstad till Stockholm, med nya bostäder, en mångfald av verksamheter och tillgänglighet till parker.

- Vi ser fram emot att utveckla nya bostäder i Bromstensstaden, som är ett område med väldigt bra läge precis invid Spånga station, säger Christian Dahlman bostadsutvecklingschef på Ikano Bostad.

Nu pågår ett detaljplanearbete, och om allt går enligt planerna kan de nya bostäderna vara klara för inflyttning årsskiftet 2018/2019.

Säljare av fastigheten är Comodo Finans, som hade Angermann som rådgivare. Ikano Bostad äger sedan tidigare en annan fastighet i Bromstensstaden där 160 bostäder planeras.

- Henrik Ekberg
henrik@fastighetssverige.se

Relaterade artiklar

Ämnen

Angermann på Branschguiden

Angermann är en oberoende transaktionskonsult med fokus på kommersiella fastigheter, utvecklingsprojekt och bostadsfastigheter. Vi erbjuder professionell rådgivning inom samtliga steg i fastighetsrelaterade transaktionsprocesser. Vi skräddarsyr vårt erbjudande efter uppdragsgivarens önskemål och strävar alltid efter att möta och överträffa uppdragsgivarens förväntningar. Vår långa historia inom fastighetsbranschen har givit oss en hög trovärdighet på marknaden och ett omfattande branschnätverk.

Tack vare lång erfarenhet vet vi att man måste göra saker ordentligt när d...

Läs mer om Angermann på Branschguiden

Senast från Fastighetssverige Plus

De gick bäst på börsen i juli

Lista Fastighetssverige har tittat närmare på vilja av de noterade fastighetsbolagen som gick bäst på börsen under juli månad.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige

Fastighetssverige PLAY