Image

Ikano köper mark i Haninge

Bygg/Arkitektur Ikano Bostad köper mark för att utveckla 490 nya bostadsrätter i Vega, Haninge. Säljare av marken är Fastighets AB LE Lundberg.
Publicerad den 27 November 2015

Vega är en stadsdel i Haninge med i dag cirka 3 000 invånare. Nu pågår ett stadsbyggnadsprojekt som kommer resultera i bostäder för cirka 10 000 invånare inom tio till 15 år.

- Det känns kul att vara med och utveckla stadsdelen Vega, som har ett så attraktivt läge vid naturreservat och med närhet till Stockholms innerstad, säger Christian Dahlman, bostadsutvecklingschef på Ikano Bostad. Det här är ett område som med ett tydligt fokus på hållbarhet kommer att utvecklas mycket de närmaste åren.

Marken köps med godkänd detaljplan och byggstart planeras till 2017.

- Nicklas Tollesson
nicklas@fastighetssverige.se

Relaterade artiklar

Ämnen

Annons Image

Senast från Fastighetssverige Plus

Ishockeyikonen: "Padeln är överetablerad – det drabbar alla"

Fastighetsmarknadsdagen Jönköping HV71:s meste, och kanske bäste, spelare genom tiderna har likt många andra profiler gett sig in i padelindustrin. För Fastighetssverige berättar Johan Davidsson om varför han tror att hans Padelcenter kommer klara sig och hur aktörerna behöver tänka för att hitta lönsamhet.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige