Image

Genova och Fastator utvecklar i Nacka

Uthyrning Ett gemensamägt bolag som ägs till lika delar av Genova Property Group och Fastator planerar 300 bostäder vid Skvaltan i Nacka. Samtidigt hyr man ut till Rusta i fastigheten Nacka Sicklaön 386:6.
Publicerad den 4 Maj 2017
Genova och Fastator vill bygga ett 30 våningar högt bostadshus. Bild: Genova Property Group
Genova och Fastator vill bygga ett 30 våningar högt bostadshus.

Genova Property Group och Fastator har tecknat ett nytt femårigt hyresavtal med Rusta om cirka 2 200 kvadratmeter med ett årligt hyresvärde om cirka 3,6 miljoner kronor i fastigheten Nacka Sicklaön 386:6 och planerna pågår för ett högre bostadshus. Ambitionen är att utveckla närmare 25 000 kvadratmeter i nära anslutning till Nacka Forum.

Vid Skvaltan, infarten till ICA Maxi, vill Genova Property Group tillsammans med Fastator uppföra ett högre hus med drygt 300 bostäder fördelat på cirka 30 våningar och kombinera det med kommersiell handelsyta.

– Vi vill gärna föra samman bostäder med service och kommersiella ytor för att skapa levande, varierade områden, vilket inte bara är positivt för de boende i projektet utan även för hela närområdet, säger Andreas Eneskjöld på Genova.

- Maria Olsson Äärlaht
maria@lokalnytt.se

Relaterade artiklar

Ämnen

Fastator på Branschguiden

Som det enda fastighetsnischade investmentbolaget på aktiemarknaden ger Fastator investerare och sparare en unik tillgång till fastighetssektorn som investeringsobjekt. Vårt spektrum av fastighetsrelaterade verksamheter skapar en bred portfölj, där investerare får möjligheten att exponeras mot flera olika delsegment på fastighetsmarknaden och samtidigt ta del av värdeutvecklingen i sektorn som helhet.
Fastators affärsidé är att bygga värde genom att starta och initialt driva bolag inom fastighetsrelaterade segment där vi ser goda tillväxtmöjligheter. Vi tar ett aktivt ägarska...

Läs mer om Fastator på Branschguiden

Senast från Fastighetssverige Plus

De är största fastighetsägarna på din semesterort

Lista Sommaren härjar för fullt och många strömmar till Sveriges semesterorter. Fastighetssverige har såklart gjort ett nedslag på några av de största semesterorterna – här får du svaret på vilka som är de fem största fastighetsägarna där du är!

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige