Image

Galären fyller upp på Storheden

Uthyrning Galären har på kort tid tecknat kontrakt med Subway och Myrorna i sin fastighet på handelsområdet Storheden i Luleå som nu är fullt uthyrd.
Publicerad den 30 Januari 2014
Annons
Image
Storheden. Bild: Tirsén & Aili Arkitekter
Storheden.

Optimal har på uppdrag av Galären tecknat avtal med Subway på en restauranglokal i Storhedens handelsområde. I samma fastighet öppnar inom kort Myrorna. I och med detta har Optimal nu hyrt ut fastigheten till 100 procent.

- Efterfrågan på mer matutbud är stor och med många goda grannar och med den goda tillgängligheten till området är vi säkra på att Subway kommer att kunna få en positiv utveckling. Vi tror även att Subway ytterligare kommer att öka handelsplatsens attraktivitet och vi räknar med att restaurangen kommer att öppna till sommaren, efter att lokalen rustats upp och anpassats för verksamheten med bland annat nytt entréparti och utvändiga markarbeten, säger Lena Wikman, Norrlandschef på Optimal.

- Luleå har funnits med i våra etableringsplaner en längre tid. Jag är glad att vi tillsammans med Optimal och Galären har hittat en bra lösning, säger Karoliina Suhonen, Franchisetagare för Subway.

- Luleå har blivit en stor handelsdestination och behovet av service ökar ständigt som arbetat med uthyrningen. Vi har haft hjälp av Optimal med affären och nu är fastigheten fullt uthyrd, säger Veronika Johansson på Galären.

Relaterade artiklar

Ämnen

Optimal på Branschguiden

När fastighetsutveckling kräver passion.
Optimal utvecklar och förädlar handelsplatser. Vi startade 2008 och är ett ungt företag med kreativa idéer som vågar tänka i nya banor. Samtidigt så har våra medarbetare lång erfarenhet av förvaltning, utveckling och uthyrning inom fastighetsbranschen vilket medför att vi har en trygg kunskapsgrund att stå på. Lägg till vårt passionerade förhållningssätt mot att utveckla framgångsrika handelsplatser så förstår du vår företagsfilosofi.

Läs mer om Optimal på Branschguiden

Annons Image

Senast från Fastighetssverige Plus

Ånäs om pandemins effekter: "Stor differentiering"

Bolag Atrium Ljungbergs vd om hur olika bolagets hyresgäster drabbats, och hur många miljoner man hittills lämnat i pandemirabatt.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige

Fastighetssverige PLAY