Image
Deqa Abukar är medgrundare till Bling Startup, en rörelse som driver positiv samhällsförändring och arbetar för att motverka utanförskap genom gott ledarskap, entreprenörskap och innovationer. Deras initiativ Bridge öppnar i Gottsunda Centrum i början av 2022.

Optimal Stadsutveckling hyr ut i Gottsunda Centrum

Uthyrning Optimal Stadsutveckling har som fokusområde att bidra till en hållbar och holistisk stadsutveckling. Som ett led i detta har de nu medverkat till att etablera Bling i Gottsunda, som öppnar Bridge för entreprenörer i Gottsunda Centrum.


Optimal har funnits i fastighetsbranschen i mer än 15 år, som fastighetsägarens närmaste rådgivare i bland annat stadsutvecklingsfrågor och handelsanalyser. Nu kommer de ut som nytt bolag, Optimal Stadsutveckling, med Dominika Andræ som ägare och vd.

Optimal Stadsutveckling i ny tappning

Bolag Optimal har funnits i fastighetsbranschen i mer än 15 år, som fastighetsägarens närmaste rådgivare i bland annat stadsutvecklingsfrågor och handelsanalyser. Nu kommer de ut som nytt bolag, Optimal Stadsutveckling, med Dominika Andræ som ägare och vd.


Optimal rekryterar två

Bolag Optimal förstärker organisationen med två nya uthyrare; David Kiryo och Nicole Christensen.


Optimal får uppdrag i Finland

Bolag Hovikruunu Oy har tecknat ett exklusivt uthyrningsavtal med Optimal för att finna nya hyresgäster till Vasa, Österbotten. Det är första gången Optimal får ett uppdrag i Finland.


Optimal i samarbete med Lindbäcks i Sollentuna

Handel Lindbäcks har tecknat ett exklusivt uthyrningsavtal med Optimal för att finna hyresgäster till gaturummet i Dagsmejan, Sollentuna.


Lager 157 öppnar i Norrtälje

Uthyrning Lager 157 flyttar in i en 2 000 kvadratmeter stor butikslokal i Norrteljeporten.


Optimal anställer konsult

Bolag Optimal har anställt Soumaya Guez Guez som konsult. Hon kommer närmast från Cerberus Investeringsrådgivning där hon arbetade med försäljning och kundkommunikation.


Vättersnäs och Optimal uppdaterar i Jönköping

Bolag Vättersnäs Förvaltning har gett Optimal i uppdrag att uppdatera, konceptualisera och ompositionera fastigheten Positronen 1 i Jönköping.


Optimal utvecklar och hyr ut i Eldaren i Uppsala

Uthyrning Jernhusen ger Optimal uppdraget att utveckla och hyra ut gatuplanet i Kv. Eldaren, en kontorsfastighet i anslutning till Centralstationen i Uppsala.


HSB i samarbete med Optimal

Bolag HSB Bostad har tecknat ett ramavtal med Optimal avseende utveckling och uthyrning av butiks- och servicelokaler i gatuplan i framtida bostadsprojekt.


Taco Bar till Skellefteå

Uthyrning Optimal har på uppdrag av Mannberg Fastigheter tecknat avtal med Taco Bar om en 168 kvadratmeter stor restauranglokal på Nygatan 40 i centrala Skellefteå.


Optimal lockar ytterligare
fyra nya aktörer till Jönköping

Uthyrning Fyra nya koncept, varav två nya mataktörer har tecknat kontrakt i Fastighets AB Eric Ekblads bestånd.


Optimal rekryterar trio

Karriär Optimal förstärker organisationen med en trio; Åsa Dargren, Angelica Chander och Elisabeth Edhäll.


Optimal får uppdrag av Örebrobostäder

Bolag Optimal får i uppdrag av Örebrobostäder att hyra ut de kommersiella lokalerna i kvarteret Husaren.


Optimal får uppdrag i Älvsjö

Bolag Maxera Bostad anlitar Optimal för uthyrning av de kommersiella lokalerna i BRF Älvsjö Torg, vid Älvsjö Station.


Optimal får uppdrag av Vasakronan

Bolag Vasakronan anlitar Optimal för utveckling samt uthyrning av befintliga kommersiella lokaler i kvarteret Björnen på Södra Förstadsgatan i Malmö.


Elgiganten till Norrteljeporten

Uthyrning Elgiganten väljer Norrteljeporten som handelsplats för sin fortsatta etablering i Roslagen.


Optimal får uppdrag i Kiruna och Gällivare

Uthyrning Optimal har ingått ett avtal med Fastighetsmästaren AB om ett uthyrningsuppdrag avseende butiks- och restauranglokaler i Kiruna och Gällivare.


Kosmetikaföretag till Rinkebystråket

Uthyrning Det svenska kosmetikaföretaget Face Stockholm väljer att etablera sig på Rinkebystråket. Med drygt 200 butiker på platser runt om i hela världen är Face Stockholm ett välkommet tillskott bland de åtta företag som redan har tecknat kontrakt på den nya handelsplats som beräknas slå upp portarna hösten 2015.


Optimal tar Le Croissant till Boden

Uthyrning Optimal har tecknat hyresavtal med Le Croissant i Wiksténs Fastigheters Köpkvarteret 43:an i Boden.