Image

Godisetablering i Luleå

Uthyrning Med nästan 3 000 kvadratmeter i Haparanda brukar Candy World kallas världens största godisbutik. Nu öppnar Candy World också i Luleå.
Publicerad den 26 September 2011
Annons
Image

Butiken kommer att finnas i konkursade Onoffs tidigare lokal nära Ica Maxi på Storheden.

Lokalen omfattar 1 000 kvadratmeter.

- Vi är glada över att få hyra ut lokalen till Candy World. I och med Onoffs konkurs så har vi haft många intressenter på lokalen. Genom Candy Worlds starka koncept tror vi att vi kan skapa en ökad attraktion till handelsplatsen, säger Jörgen Lindström hos fastighetsägaren Pronordia.

- Vi har väntat länge på möjligheten och rätt lokal. Det känns som ett naturligt steg två för oss att etablera oss i Luleå, säger Kent Långström som är en av grundarna till Candy World.

- Nicklas Tollesson
nicklas@fastighetssverige.se

Relaterade artiklar

Ämnen

Annons Image

Senast från Fastighetssverige Plus

Vd:n med sektorns vassaste penna – här är det bästa vd-ordet i årsredovisningarna

Bolag Fyra fullmatade sidor med enkelt förklarad fakta om det egna bolaget, spot on-analyser av marknaden och personliga åsikter om diskriminering i styrelsesammansättningen – allt skrivet med väldigt genomtänkta och exakta formuleringar: Här är det briljanta vd-ordet som alla borde läsa. "Vad det gäller frågor om sexuell läggning med mera tillhör dessa, enligt min mening, privatlivet och som begreppet indikerar angår dessa frågor ingen, allra minst en bolagsstämma eller styrelsekolleger."

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige

Fastighetssverige PLAY