Image

Nytt handelsprojekt i Luleå

BYGG Rico Estate Development AB utvecklar ett nytt handelsprojekt i Luleå/Storheden. Handelshuset omfattar totalt cirka 5 000 kvadratmeter . Investeringsvolymen för projektet är cirka 55 miljoner kronor.
Publicerad den 9 December 2009

Totalentreprenör för projektet är Fastec. Hyresavtal har ingåtts med Elgiganten och Granngården, butikerna förväntas öppna under hösten 2010. Byggstart sker under januari 2010.

- Vi är mycket glada och stolta över detta projekt, inte minst med tanke på att det är vårt första. Vi är dessutom väldigt tacksamma för förtroendet från våra hyresgäster som vi haft en väldigt god dialog med. Vi ser vidare fram emot ett fortsatt gott samarbeta med Fastec och hyresgästerna och är övertygade om att det kommer bli ett lyckosamt projekt, säger Ronald Rico på Rico Estate Development.

Investeringsvolymen för projektet är cirka 55 miljoner kronor.


- Nicklas Tollesson
nicklas@fastighetssverige.se

Relaterade artiklar

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Stefan Dahlbo: "Vi ser svarta svanar flyga omkring"

Bolag Ett tråkigt år. Det är vd Stefan Dahlbos utblick för marknaden 2024 som han delger på presentationen av första kvartalet för Fabege. Stora utflyttningar och långa hyresförhandlingar är två av de faktorerna som han ser med oro på.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige