Image

Dingizian på ny vd-post

Karriär Greg Dingizian, som tidigare bland annat varit vd för HSB Malmö, har utsetts till vd för Victoria Park, noterat på First North. Han efterträder Stefan Andersson, som varit vd på konsultavtal under cirka ett år.
Publicerad den 18 Maj 2012
Greg Dingizian. Bild: Victoria Park Bild: Victoria Park
Greg Dingizian. Bild: Victoria Park Stefan Andersson. Bild: Victoria Park. Bild: Victoria Park
Stefan Andersson. Bild: Victoria Park.

Stefan Andersson har via ett konsultavtal varit vd för Victoria Park det senaste året. Han var också tillförordnad vd under ett par månader då Peter Strand lämnade sin befattning för att bli vd på Northern Logistic Properties.

När avtalet med Stefan Andersson nu löper ut den 31 augusti 2012 har man valt att inte förlänga det. I stället kommer den tidigare HSB Malmö-vd:n och styrelseordföranden i Annehem, Greg Dingizian, att ta över vd-posten från och med den 1 juni i år. Greg Dingizian har också tidigare varit styrelseordförande i Victoria Park.

- Greg har en betydande kunskap om bolaget och om de utmaningar och möjligheter som ligger framför oss. Vi vill också tacka Stefan för hans insatser under den tid han varit bolagets verkställande direktör, säger styrelsens ordförande Bo Forsén.

Relaterade artiklar

Ämnen

Victoria Park AB på Branschguiden

Victoria Park AB (publ) är ett börsnoterat fastighetsbolag på Nasdaq Stockholm Mid Cap med fokus på bostäder på tillväxtorter i landet.

Med ett långsiktigt förvaltningsarbete och socialt ansvarstagande för ett attraktivare boende skapar Victoria Park värden för boende, medarbetare, aktieägare, samhället och andra intressenter.

Läs mer om Victoria Park AB på Branschguiden

Senast från Fastighetssverige Plus

Så blir Rånes framtid efter Amastens ledningsrockad

Bolag SBB har beslutat om den framtida ledningen för Amasten och valt att ersätta Mikael Rånes med Lars Thagesson som vd. Mikael Rånes berättar själv för Fastighetssverige hur den närmaste framtiden blir.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige

Fastighetssverige PLAY