Image

Dingizian på ny vd-post

Karriär Greg Dingizian, som tidigare bland annat varit vd för HSB Malmö, har utsetts till vd för Victoria Park, noterat på First North. Han efterträder Stefan Andersson, som varit vd på konsultavtal under cirka ett år.
Publicerad den 18 Maj 2012
Greg Dingizian. Bild: Victoria Park Bild: Victoria Park
Greg Dingizian. Bild: Victoria Park Stefan Andersson. Bild: Victoria Park. Bild: Victoria Park
Stefan Andersson. Bild: Victoria Park.

Stefan Andersson har via ett konsultavtal varit vd för Victoria Park det senaste året. Han var också tillförordnad vd under ett par månader då Peter Strand lämnade sin befattning för att bli vd på Northern Logistic Properties.

När avtalet med Stefan Andersson nu löper ut den 31 augusti 2012 har man valt att inte förlänga det. I stället kommer den tidigare HSB Malmö-vd:n och styrelseordföranden i Annehem, Greg Dingizian, att ta över vd-posten från och med den 1 juni i år. Greg Dingizian har också tidigare varit styrelseordförande i Victoria Park.

- Greg har en betydande kunskap om bolaget och om de utmaningar och möjligheter som ligger framför oss. Vi vill också tacka Stefan för hans insatser under den tid han varit bolagets verkställande direktör, säger styrelsens ordförande Bo Forsén.

Relaterade artiklar

Ämnen

Victoriahem AB på Branschguiden

I början av 2022 förenades Victoria Park och Hembla under det gemensamma varumärket Victoriahem. Tillsammans tar vi hand om 39 000 familjers hem i 31 kommuner, från Uppsala i norr till Trelleborg i söder.

Vårt fokus är att långsiktigt äga, förvalta och rusta upp bostäder i miljonprogramsområden, samtidigt som vi bygger fler bostäder. Vi har 500 medarbetare, de flesta jobbar nära våra hyresgäster i våra bostadsområden. En tät dialog med de boende och samverkan med andra samhällsaktörer är centralt i vår verksamhet. Vår ägare Vonovia är Europas största bostadsbolag...

Läs mer om Victoriahem AB på Branschguiden

Senast från Fastighetssverige Plus

Flyttar in i centralt pangläge – tar över efter amerikanska jätten

Uthyrning Under våren stängde Pizza Hut en av sina två Göteborgs-restauranger, centralt belägen i Sigillets fastighet i korsningen Kungsgatan-Västra Hamngatan inom CBD. Nu har en populär koncept-aktör huggit på den vakanta lokalen och kommer att slå upp portarna i höst. Fastighetssverige berättar mer.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige