Image

Han blir vd för Victoria Park

Bolag Stefan Andersson har utsetts till vd för Victoria Park AB. Han har fungerat som tillförordnad vd för Victoria Park sedan 3 januari.
Publicerad den 7 Mars 2011
Stefan Andersson. Bild: Victoria Park. Bild: Victoria Park
Stefan Andersson. Bild: Victoria Park.

Stefan Andersson är 54 år och civilingenjör inom väg- och vatten.

Han har under 13 år haft olika ledande befattningar inom Saint-Gobain koncernen och arbetar sedan två år tillbaka som konsult i företagsutveckling.

- Det är en kul och positiv miljö att komma in i med många entusiastiska och kunniga medarbetare, som har stort engagemang och ansvarstagande. Med fullt fungerande serviceverksamhet, nöjda ”boendeambassadörer” i bolagets färdigställda etapp, BRF Paviljongen, framgångsrik försäljning av andra etappen, BRF Allén, och att trenden talar för livsstilsboende ser jag och bolaget med tillförsikt framtiden an, säger Stefan Andersson.

Den tidigare vd:n Peter Strand lämnade Victoria Park vid årsskiftet för att bli vd för NLP, Northern Logistic Property.

- Nicklas Tollesson
nicklas@fastighetssverige.se

Relaterade artiklar

Ämnen

Victoriahem AB på Branschguiden

I början av 2022 förenades Victoria Park och Hembla under det gemensamma varumärket Victoriahem. Tillsammans tar vi hand om 39 000 familjers hem i 31 kommuner, från Uppsala i norr till Trelleborg i söder.

Vårt fokus är att långsiktigt äga, förvalta och rusta upp bostäder i miljonprogramsområden, samtidigt som vi bygger fler bostäder. Vi har 500 medarbetare, de flesta jobbar nära våra hyresgäster i våra bostadsområden. En tät dialog med de boende och samverkan med andra samhällsaktörer är centralt i vår verksamhet. Vår ägare Vonovia är Europas största bostadsbolag...

Läs mer om Victoriahem AB på Branschguiden

Annons Image
Annons Image

Senast från Fastighetssverige Plus

EU-satsning för energieffektiva bostäder testas i Göteborg

Energi/miljö Ett nytt EU-projekt, ThumbsUp, ska utveckla och demonstrera energilagringslösningar i bostäder. Projektet, som involverar 19 företag, universitet och forskningscentra, koordineras av Veolia i Spanien, medan svenska Johanneberg Science Park samordnar hur lösningen ska testas. Detta sker i Göteborg på HSB Living Lab, en av tre demonstrationsplatser.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige