Image

Han blir vd för Victoria Park

Bolag Stefan Andersson har utsetts till vd för Victoria Park AB. Han har fungerat som tillförordnad vd för Victoria Park sedan 3 januari.
Publicerad den 7 Mars 2011
Stefan Andersson. Bild: Victoria Park. Bild: Victoria Park
Stefan Andersson. Bild: Victoria Park.

Stefan Andersson är 54 år och civilingenjör inom väg- och vatten.

Han har under 13 år haft olika ledande befattningar inom Saint-Gobain koncernen och arbetar sedan två år tillbaka som konsult i företagsutveckling.

- Det är en kul och positiv miljö att komma in i med många entusiastiska och kunniga medarbetare, som har stort engagemang och ansvarstagande. Med fullt fungerande serviceverksamhet, nöjda ”boendeambassadörer” i bolagets färdigställda etapp, BRF Paviljongen, framgångsrik försäljning av andra etappen, BRF Allén, och att trenden talar för livsstilsboende ser jag och bolaget med tillförsikt framtiden an, säger Stefan Andersson.

Den tidigare vd:n Peter Strand lämnade Victoria Park vid årsskiftet för att bli vd för NLP, Northern Logistic Property.

- Nicklas Tollesson
nicklas@fastighetssverige.se

Relaterade artiklar

Ämnen

Victoria Park AB på Branschguiden

Victoria Park AB (publ) är ett börsnoterat fastighetsbolag på Nasdaq Stockholm Mid Cap med fokus på bostäder på tillväxtorter i landet.

Med ett långsiktigt förvaltningsarbete och socialt ansvarstagande för ett attraktivare boende skapar Victoria Park värden för boende, medarbetare, aktieägare, samhället och andra intressenter.

Läs mer om Victoria Park AB på Branschguiden

Senast från Fastighetssverige Plus

Så blir Rånes framtid efter Amastens ledningsrockad

Bolag SBB har beslutat om den framtida ledningen för Amasten och valt att ersätta Mikael Rånes med Lars Thagesson som vd. Mikael Rånes berättar själv för Fastighetssverige hur den närmaste framtiden blir.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige

Fastighetssverige PLAY