Image

Cowi etableras i Västerås

Karriär Jimmy Magnusson har rekryterats som gruppchef för projektledning infrastruktur i område Stockholm/öst på Cowi. Förutom chefsansvaret kommer han att etablera och bygga upp Cowis projektledningsdivision i Västerås.
Publicerad den 22 Oktober 2015
Jimmy Magnusson. Bild: Cowi
Jimmy Magnusson.

Jimmy Magnusson rekryterades som chef för projektledning infrastruktur till Cowi i oktober. Jimmy Magnusson har tidigare arbetat med projekt- och byggledning på Geosigma, varit avdelningschef på Tyréns och på Eqc Management. Han har även erfarenhet som miljö- och kvalitetschef på Harsco Metals och som arbetschef på Vägverket.

Han kommer närmast från Eqc Management där han har arbetat som senior projektledare och expertråd inom berg och betong.

– Det känns väldigt spännande att få komma till Cowi och leda arbetet inom projektledning infrastruktur i region öst. Det är extra roligt att leda arbetet med att etablera Cowis kontor i Västerås. Jag kommer bidra med mitt kunnande och engagemang och ser fram emot en etablering i Västerås och därmed stärka Cowis närvaro i Mälardalen, säger Jimmy Magnusson.

– Att etablera oss i Västmanland känns strategiskt bra för Cowi då Västerås är en av Sveriges storstäder och där mycket kommer hända inom samhällsbyggnadsområdet de närmaste åren. Jimmys erfarenhet från många olika ledande roller inom infrastrukturområdet samt hans bergkunnande blir helt rätt för oss. Vi är väldigt glada att få Jimmy i den rollen, säger Stefan Sandberg, divisionschef för projektledning på Cowi.

- Maria Olsson Äärlaht
maria@lokalnytt.se

Relaterade artiklar

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Modekedjans inrednings-satsning lämnar centralt läge

Uthyrning Efter fem år lämnar Ellos Home sin butik på Korsgatan mitt i Göteborgs CBD.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige