Image

Postnord och Cowi i samarbete

Bolag Postnord Sverige har tecknat ramavtal med Cowi gällande teknikkonsulttjänster inom fastighetsområdet för Postnords verksamheter i Sverige.
Publicerad den 4 Februari 2016

Postnord är den ledande leverantören av kommunikations- och logistiklösningar till, från och inom Norden. Postnord säkerställer också postservicen till privatpersoner och företag i Sverige och Danmark.

Ramavtalet gäller hela Sverige och omfattar kategorierna projektledare, byggledare, besiktning/utredning, kontrollansvarig PBL, installationsledare, kalkylatorer, husprojektörer, projekteringsledare, geoteknik och arkitekter.

I samtliga kategorier blev Cowi rankad 1:a, vilket innebär att Cowi kan bli direktavropade om Postnord har behov av dessa tjänster.

– Det är ett mycket viktigt avtal för Cowi och vi är mycket stolta över att ha fått förtroendet av Postnord. Med ramavtalet kan vi erbjuda vårt heltäckande 360-gradersutbud av teknikkonsulttjänster. Vi ser fram emot att arbeta tillsammans med Postnord, säger Henrik Malmberg, marknadschef på Byggnad och Fastighet på Cowi.

Ramavtalet gäller under tre år med option på förlängning på upp till totalt två år.

- Henrik Ekberg
henrik@fastighetssverige.se

Relaterade artiklar

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Modekedjans inrednings-satsning lämnar centralt läge

Uthyrning Efter fem år lämnar Ellos Home sin butik på Korsgatan mitt i Göteborgs CBD.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige