Image

Cowi rekryterar ny divisionschef

Bolag Stefan Sandberg kommer från och med den 1 februari att tillträda som ny divisionschef för Projektledning. Han kommer att leda utvecklingen av Cowis nya division inom Cowi Sverige.
Publicerad den 29 Januari 2015
Stefan Sandberg blir divisionschef för Cowis nya division Projektledning.  Bild: Cowi
Stefan Sandberg blir divisionschef för Cowis nya division Projektledning.

I oktober 2014 utökade Cowi verksamheten i Sverige med ett nytt affärsområde för projekt- och bygglednings- samt planeringstjänster. Cowis kompetenser inom området samlas i den nya divisionen Projektledning, vilken omfattar projektledningstjänster inom industri, infrastruktur och husbyggnad.

Stefan Sandberg började på Cowi våren 2013 som chef för byggnad och fastighet i Stockholm. Innan dess arbetade han på Skanska där han var chef för den nordiska trähustillverkningen av bostäder, inkluderad deras interna projekteringsverksamhet.

Stefan Sandberg har en bred bakgrund och erfarenhet från byggbranschen i ledande befattningar och har även arbetat som managementkonsult med fokus mot tillverkande industri tidigare.

– Det känns spännande att få vara med i utvecklingen av denna division och därmed kunna få påverka utformningen. Jag drivs av affärs- och organisationsutveckling och jag är övertygad om att jag kommer få ägna mycket tid och kraft åt det i min nya roll.

– Jag hoppas att jag tillsammans med mina kollegor kommer få till en tillväxt som både är lönsam och utvecklande för oss som individer och bolag, säger Stefan Sandberg.

– Det är en glädje att kunna presentera Stefan som ny divisionschef. Hans breda kompetens från byggbranschen och mångåriga erfarenhet inom projektledning kommer passa utmärkt för divisionens utveckling, säger Pär Hammarberg.

- Henrik Ekberg
henrik@fastighetssverige.se

Relaterade artiklar

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Modekedjans inrednings-satsning lämnar centralt läge

Uthyrning Efter fem år lämnar Ellos Home sin butik på Korsgatan mitt i Göteborgs CBD.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige