Image

Ny chef till Byggnad och Fastighet på Cowi

Bolag Mats Olsson har anställts som avdelningschef för Byggnad och Fastighet på Cowi i Stockholm/Öst. Han kommer närmast från WSP där han var chef över VVS-verksamheten i Stockholm.
Publicerad den 4 November 2014

Samtidigt etableras installationsteknik på Cowi i Stockholm/Öst. Anledningen till etableringen är att få en multidisciplinär verksamhet inom Byggnad & Fastighet i Stockholm/Öst och bredda sig inom området.

– Att få möjlighet att komma till Cowi som har ambitioner att växa kraftigt i Stockholmsregionen känns spännande och attraktivt. Att samtidigt även få vara med i ett tidigt skede och påverka uppbyggnaden av installationsteknik känns mycket stimulerande, säger Mats Olsson.

– Vi är glada att få Mats till Cowi där vi kommer få stor nytta av hans erfarenhet och kompetens särskilt inom ledarskap, verksamhetsutveckling och tillväxtarbete, säger Håkan Adelwald, divisionschef för Byggnad och Fastighet på Cowi.

- Henrik Ekberg
henrik@fastighetssverige.se

Relaterade artiklar

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Modekedjans inrednings-satsning lämnar centralt läge

Uthyrning Efter fem år lämnar Ellos Home sin butik på Korsgatan mitt i Göteborgs CBD.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige