Image

Cowi Sverige byter vd

Karriär Anders Rydberg träder tillbaka efter 25 år som vd på teknikkonsulten Cowi Sverige. Han efterträds av Pär Hammarberg, närmast från Sweco.
Publicerad den 5 Mars 2014
Pär Hammarberg. Bild: Cowi
Pär Hammarberg.

Pär Hammarberg kommer från en position som vd för Sweco Central & Eastern Europe och har mångårig internationell såväl som nationell erfarenhet från konsultbranschen.

– Vi är glada att vår svenska verksamhet har funnit en så stark kandidat som Pär Hammarberg att ta över som vd för Cowi Sverige. Vi ser nu fram emot att fortsätta den strategiska utvecklingen med Pär Hammarberg och med honom infria tillväxtambitionerna för den svenska marknaden och internationellt, säger Lars-Peter Søbye, koncernchef för Cowi.

– Det känns mycket bra att ta över som vd för Cowi Sverige. Jag ser fram emot att utveckla verksamheten och arbetet med att fortsätta vara en av Sveriges ledande teknikkonsulter. På Västkusten är Cowi mycket starka, ambitionen är att nu växa och bli större även i Stockholmsområdet och Malmöregionen, säger Pär Hammarberg.

Anders Rydberg förblir styrelseledamot i Cowi-fonden.

- Nicklas Tollesson
nicklas@fastighetssverige.se

Relaterade artiklar

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Hjärnan i fokus när AMF "labbar" framtidens kontor

Bygg/Arkitektur Med hjärnan i fokus. Så kan man kanske sammanfatta hur AMF Fastigheter tillsammans med Merry Monday tagit sig an det nya huvudkontoret. I hjärtat av Mood-huset så kommer kollegorna med start måndag välkomnas in i tre av årets årstider. Fastighetssverige var där för att få ta del av de tankar som format det framtidsspanande kontorslandskapet.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige