Image
Monica Häger, ekonomichef Svenska Bostäder

Svenska Bostäder rekryterar ekonomichef

Karriär Den 3 januari klev Monica Häger in i rollen som ekonomichef på Svenska Bostäder. Innan hon började på Svenska Bostäder har hon bland annat arbetat som senior ekonomikonsult hos Sweco, NCC och Veidekke.


Kreativa barn på Husby Art Camp, en av Svenska Bostäders sommaraktiviteter.

Svenska Bostäder får en miljon för att värdera social hållbarhet

Bolag Svenska Bostäders innovationsprojekt Räkna med hållbarhet får över en miljon kronor från Sveriges innovationsmyndighet Vinnova. Projektet som samlar allmännyttiga bolag från hela Sverige ska ta fram en modell för hur social hållbarhet kan värderas i kronor och ören.


Stefan Sandberg, avgående vd Uppsalahem och blikvande vd på Svenska Bostäder.

Avgående vd:n: "Jag drivs av socialt ansvarstagande"

Karriär Fastighetssverige tog ett snack med Uppsalahems avgående vd Stefan Sandberg för att höra vad som lockade med nya jobbet som vd på Svenska Bostäder.


Så rustar Uppsalahem framåt

Bolag Efter flera nyanställningar till ledningsgruppen, så går nu bolaget vidare. För Fastighetssverige berättar Uppsalahems vd Stefan Sandberg om den nya laguppställningen och kommande projekt. "Ett av våra mest spännande på länge", säger han.

Avslöjar: Bolaget rekryterar ytterligare

Bolag Uppsalahem fortsätter rekryteringsoffensiven med ännu en toppvärvning – gör klart med en strategiskt "viktig roll" inom bolaget.


Martin Halldén ny ekonomi- och finanschef, Carina Elofsson Mumford ny HR-chef tillsamamns med Uppsalahems vd Stefan Sandberg.

Uppsalahem rekryterar till ledningsgruppen

Karriär Under hösten 2018 har Uppsalahem rekryterat två seniora chefer till ledningsgruppen – Martin Halldén ansluter från PwC och blir ny ekonomi- och finanschef och Carina Elofsson Mumford, HR manager från Sandvik Coromant, axlar rollen som HR-chef.


Uppsalahem slopar inkomstkrav

Bolag Uppsalahems styrelse har fattat beslut om att slopa inkomstkrav vid nyuthyrning av bolagets bostäder. Det tidigare kravet om att kunna uppvisa inkomst sex månader framåt i tid tas bort.


Uppsalahem säljer två fastigheter

Transaktioner Uppsalahem säljer två fastigheter i Almunge till Almunge Bostäder.


Ny bygg- och fastighetsutvecklingschef på Uppsalahem

Karriär Niosha Baghaei tillträder som ny bygg- och fastighetsutvecklingschef för Uppsalahem den 1 augusti. Hon efterträder Lars-Gunnar Sjöö som planerar gå i pension det kommande året.


Ny ledningsgrupp i Uppsalahem

Karriär Uppsalahem har meddelat ett antal förändringar i företagets ledningsgrupp med en ny chef för förvaltningen och vice vd.


Fastighetsmarknadsdagen Stockholm
Jonas Gustavsson, Cecilia Söderström och Stefan Sandberg.

Hur behåller man talangerna?

Fastighetsmarknadsdagen Stockholm Kompetensbristen leder till uppskruvade löner och hård konkurrens om de bästa talangerna.
Hur arbetar bolagen – och hur bör de arbeta – för att behålla kompetensen på sina bolag?
En kunnig panel diskuterar en av branschens viktigaste framtidsfrågor på Grand Hotel onsdagen den 16 november.


Uppsalahem utvecklar utanför centrala Uppsala

Bolag Uppsalahem vill utveckla i tätorter utanför Uppsala centrum och påbörjar bland annat ett projekt i Björklinge.


Ny vd för Uppsalahem utsedd

Karriär Mikael Rådegård går i pension efter närmare sex år som vd på Uppsalahem. Hans efterträdare är utsedd.


Cowi etableras i Västerås

Karriär Jimmy Magnusson har rekryterats som gruppchef för projektledning infrastruktur i område Stockholm/öst på Cowi. Förutom chefsansvaret kommer han att etablera och bygga upp Cowis projektledningsdivision i Västerås.


Cowi rekryterar ny divisionschef

Bolag Stefan Sandberg kommer från och med den 1 februari att tillträda som ny divisionschef för Projektledning. Han kommer att leda utvecklingen av Cowis nya division inom Cowi Sverige.


Cowi rekryterar Stefan Sandberg

Karriär Cowi har rekryterat Stefan Sandberg som chef för företagets byggnads- och fastighetsverksamhet i Stockholm och Mellansverige.