Image

Ny bygg- och fastighetsutvecklingschef på Uppsalahem

Karriär Niosha Baghaei tillträder som ny bygg- och fastighetsutvecklingschef för Uppsalahem den 1 augusti. Hon efterträder Lars-Gunnar Sjöö som planerar gå i pension det kommande året.
Publicerad den 19 Juni 2017
Niosha Baghaei. Bild: Uppsalahem
Niosha Baghaei.

Niosha Baghaei jobbar sedan fem år tillbaka som projektchef för nyproduktionsprojekt inom Uppsalahem och har under tiden projektlett och utvecklat flera nya bostadsområden i Uppsala, bland annat den nya stadsdelen Bäcklösa i södra Uppsala.

Hon är utbildad byggnadsingenjör på Uppsala universitet och har tidigare arbetat i flera olika roller på entreprenadfirman Sh bygg i Uppsala.

– Uppsalahem är en viktig aktör för Uppsalas utveckling och rollen som bygg- och fastighetsutvecklingschef är därför också en av de mest strategiska och viktigare rollerna för Uppsalahem. Niosha har en fantastiskt bra profil och bakgrund för att stärka Uppsalahem ledningsgrupp och för att fortsätta fokusera nyproduktion men också för utveckling av det befintliga beståndet, säger Stefan Sandberg, vd på Uppsalahem.

– Att få förtroendet och möjligheten att kliva in i den här rollen känns fantastiskt. Att få bidra med stadsutveckling i en av Sverige mest expansiva regioner och att utveckla hyresrätten är ett stort uppdrag som jag tar mig an med ödmjukhet, säger Niosha Baghaei.

- Maria Olsson Äärlaht
maria@lokalnytt.se

Relaterade artiklar

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Modekedjans inrednings-satsning lämnar centralt läge

Uthyrning Efter fem år lämnar Ellos Home sin butik på Korsgatan mitt i Göteborgs CBD.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige