Image

De har branschens bästa employer branding-arbete

Bolag Utmärkelsen 100 Karriärföretag 2017 delas ut av Karriärföretagen AB till företag som bedriver det bästa och mest kvalitativa employer branding arbetet i Sverige. Åtta bolag inom bygg och fastighet finns med på listan.
Publicerad den 13 December 2016

De åtta är:
# Akademiska Hus
# Cowi
# Hemsö
# Midroc
# Projektengagemang
# Riksbyggen
# Skanska
# Uppsalahem

Varje år utser Karriärföretagen de 100 arbetsgivare som bedriver det bästa och mest kvalitativa employer branding arbetet i Sverige. Karriärföretag-emblemet är ett signum och en Svensk kvalitetsstämpel för ett professionellt utfört arbete. Karriärföretagen har utsetts sedan 2002.

Syftet med Karriärföretagen är att förenkla för Sveriges studenter, yrkesverksamma och young professionals att hitta sin nästa arbetsgivare. I år har över 5 000 företag samt 600 statliga verk, myndigheter och kommuner, tagit del i urvalet att utses till ett av Sveriges 100 Karriärföretag 2017. Processen går ut på att säkerställa att ett högkvalitativt employer branding arbete bedrivs, samt att arbetsgivaren uppfyller de krav som krävs för att vara en trygg och attraktiv arbetsgivare.

Maria Sörén, ansvarig för employer branding på Riksbyggen kommenterar:
– Under de senaste åren har Riksbyggen haft en mycket stark tillväxt. Ska vi kunna fortsätta att vara lika framgångsrika även i framtiden måste vi också kunna locka de bästa medarbetarna. Att hamna på listan för Sveriges 100 Karriärföretag är ett kvitto på att vi arbetar med rätt saker för att attrahera studenter och unga personer som är i början av sina karriärer.

- Nicklas Tollesson
nicklas@fastighetssverige.se

Relaterade artiklar

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Max Barclay ser risker: "Inte säker på att Sverige är så himla långt före"

Sverige Max Barclay, med titlarna vice vd, Nordenchef och chef för Newsecs nordiska rådgivningsverksamhet, sätter fingret i luften och spanar om hur 2024 utvecklar sig, vilket segment som är hetast just nu och hur de som rådgivare kan dra fördel av utvecklingen av artificiell intelligens, AI.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige