Image

Convendum öppnar i Göteborg

Uthyrning Co working-bolaget Convendum slår upp dörrarna i Wallenstams fastighet på Avenyn 21. Därmed öppnar kontorskonceptet som siktar på börsen nu även i Göteborg.
Publicerad den 4 Juli 2017
Avenyn 21. Bild: Convendum
Avenyn 21.

När Convendum nu har slagit upp portarna i Wallenstams fastighet på Avenyn 21 fylls våningsplanen med aktivitetsbaserade öppna coworking ytor, kontorsrum, lounge, konferenscenter, restaurang, café samt gym, musikstudios och showrooms. Ett led i den växande trenden med delningsekonomi.

- Tillsammans med Wallenstam och Wingårdh har vi skapat Skandinaviens finaste och största Coworking Center på Avenyn 21 i Göteborg. Det blir en mötesplats för innovationer, kapital och utveckling. Stora och små företag möts, och därmed också branschöverskridande affärskontakter mellan företag, entreprenörer, artister och finansiärer, säger Håkan Jeppsson, vd för Convendum.
Den som är nyfiken på att höra Håkan Jeppsson berätta om konceptet och framtidsplanerna live ska bege sig till Elite Park Avenue Hotel där Lokalmarknadsdagen hålls den 12 september. Anmäl dig här.

- Det är väldigt roligt att Convendum har valt att etablera sitt moderna kontorskoncept i bästa läge på Avenyn. Vi ser detta som ett mycket positivt tillskott till Göteborgs paradgata som öppnar nya möjligheter för samverkan och utbyte, säger Peder Wahlgren affärsområdeschef på Wallenstam

Fastigheten på Avenyn 21 har genomgått en omfattande ombyggnad och Wingårdhs arkitektkontor har varit arkitekt.

- Avenyn, Göteborgs paradgata, har Göteborgs finaste hus från olika tidsepoker. Nu är en ny årsring på plats bredvid Valand. Nya material ger visuell skärpa, när vi uppdaterar 60-talet till nutid, kommenterar Gert Wingårdh, Wingårdhs arkitektkontor.

Relaterade artiklar

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

SEB:s makroekonom: Riksbanken sänker räntan i maj

Ekonomi/Finansiering Riksbanken genomförde flera räntehöjningar på rad och nu talar en del bedömare om att inflationen kommer ner runt två procent vid halvårsskiftet. Går det att redan nu skymta det ekonomiska ljuset – eller lurar det nya utmaningar runt hörnet? Vad behöver vi tänka på framöver när den ekonomiska verkligheten ser ut som den gör? Marcus Widén, makroekonom på SEB, satte ljuset på detta under Stora proptechdagen i Stockholm.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige