Image

Cernera säljstartar i Borås

Bostäder Nästa vecka är det dags för försäljningsstart av den andra etappen i Cerneras bostadsprojekt Stallbacken i Borås.
Publicerad den 20 Oktober 2016
Stallbacken i Vasastaden. Bild: Cernera
Stallbacken i Vasastaden.

Totalt omfattar projektet Stallbacken två elvavåningshus med 118 lägenheter, en innergård samt ett parkeringsgarage i två plan. Första spadtaget tas i november 2016 och projektet beräknas vara inflyttningsklart till hösten 2018.

Den andra etappen av Stallbacken omfattar 59 lägenheter på ett till fyra rum och kök.

– Det centrala läget och den kvalitativa satsningen både på den inre och yttre miljön tilltalar många. Möjligheterna att själv påverka sitt boende med till exempel inglasningsbara balkonger är också avgörande, säger Sebastian Brandt, projektchef på Cernera.

Byggherre i projektet är Serneke och på arkitektsidan har man samarbetat med QPG Arkitekter.

- Maria Olsson Äärlaht
maria@lokalnytt.se

Relaterade artiklar

Ämnen

Cernera på Branschguiden

Som ett av Västsveriges största privatägda fastighetsbolag bygger vi morgondagens bostäder i utvalda tillväxtregioner. Dessutom äger, förvaltar och utvecklar vi kommersiella fastigheter. Sedan tre decennier jobbar vi varje dag med vår passion - att skapa attraktiva platser och områden där människor vill leva, bo och jobba. Platser med hjärta i varje rum.

Läs mer om Cernera på Branschguiden

Senast från Fastighetssverige Plus

Fastighetssveriges favoritepisoder från Wallenstams bok

Bolag På vårt event Lokalmarknadsdagen i mars berättar Hans Wallenstam om 90-talskrisen, hur Wallenstam var det enda västsvenska fastighetsbolaget som överlevde och om sina nyvunna erfarenheter som författare. Fastighetssverige har naturligtvis läst hans bok "Mot alla odds" – och under tre dagar rankar vi här de mest läsvärda episoderna från den. I dag: Kulturkrocken mellan det gamla och det nya, vändningen i ulltröja från Grebbestad, valutakäftsmällen på slottet och julkortet till värsta antagonisten.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige

Fastighetssverige PLAY