Image

Cernera hyr ut i Knalleland

Uthyrning Den första november i år flyttar det etablerade låsföretaget Borås & Kungsbacka Lås & Säkerhet in i nya lokaler i Cerneras nyförvärvade fastighet Guldbaggen i Knalleland i Borås.
Publicerad den 22 September 2016
Annons
Image

Fastigheten ligger i korsningen Bergslenagatan/Skaraborgsvägen och bland de blivande grannarna märks Avonova och Din Cykel.

De nya lokalerna kommer att inrymma butik, kontor och lager i nyrenoverade lokaler.

– Vi är glada över att kunna erbjuda Borås & Kungsbacka Lås & Säkerhet välanpassade lokaler i ett kommersiellt attraktivt område, säger Lars Angwald, vd för Cernera.

På Borås & Kungsbacka Lås & Säkerhet ser man fram emot flytten till de nya verksamhetsanpassade lokalerna, och framhåller fördelarna med läget som de nya lokalerna innebär.

– Knalleland har sex miljoner besökare varje år och bra parkeringsmöjligheter. Det är självklart en anledning till att vi valt just de här lokalerna, säger Michael Rönnberg, verksamhetschef för Borås & Kungsbacka Lås & Säkerhet.

- Axel Ohlsson
axel@fastighetssverige.se

Relaterade artiklar

Ämnen

Cernera på Branschguiden

Som ett av Västsveriges största privatägda fastighetsbolag bygger vi morgondagens bostäder i utvalda tillväxtregioner. Dessutom äger, förvaltar och utvecklar vi kommersiella fastigheter. Sedan tre decennier jobbar vi varje dag med vår passion - att skapa attraktiva platser och områden där människor vill leva, bo och jobba. Platser med hjärta i varje rum.

Läs mer om Cernera på Branschguiden

Senast från Fastighetssverige Plus

Fastighetssveriges favoritepisoder från Wallenstams bok

Bolag På vårt event Lokalmarknadsdagen i mars berättar Hans Wallenstam om 90-talskrisen, hur Wallenstam var det enda västsvenska fastighetsbolaget som överlevde och om sina nyvunna erfarenheter som författare. Fastighetssverige har naturligtvis läst hans bok "Mot alla odds" – och under tre dagar rankar vi här de mest läsvärda episoderna från den. I dag: Kulturkrocken mellan det gamla och det nya, vändningen i ulltröja från Grebbestad, valutakäftsmällen på slottet och julkortet till värsta antagonisten.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige

Fastighetssverige PLAY