Image

Cernera rekryterar ny projektledare

Karriär Viktor Petersson rekryteras som ny projektledare inom fastighetsutveckling.
Publicerad den 7 September 2016
Viktor Petersson. Bild: Cernera
Viktor Petersson.

Viktor Petersson inledde sin anställning den 1 september och kommer närmast från en tjänst som key account manager och projektledare på fastighetsautomationsföretaget Kabona.

I sin nya roll hos Cernera kommer Viktor Petersson att arbeta med projektledning, med bland annat markanvisningar, upphandlingar och nybildande av bostadsrättsföreningar. Han kommer främst att vara verksam inom bostadsutveckling, men också i projekt som rör kontor och handel.

– Med sin erfarenhet av projektledning och sitt breda kontaktnät bland fastighetsägare i Västsverige är Viktor ett viktigt tillskott i våra satsningar, säger Lars Angwald, vd för Cernera Fastigheter.

- Maria Olsson Äärlaht
maria@lokalnytt.se

Relaterade artiklar

Ämnen

Cernera på Branschguiden

Som ett av Västsveriges största privatägda fastighetsbolag bygger vi morgondagens bostäder i utvalda tillväxtregioner. Dessutom äger, förvaltar och utvecklar vi kommersiella fastigheter. Sedan tre decennier jobbar vi varje dag med vår passion - att skapa attraktiva platser och områden där människor vill leva, bo och jobba. Platser med hjärta i varje rum.

Läs mer om Cernera på Branschguiden

Senast från Fastighetssverige Plus

Fastighetssveriges favoritepisoder från Wallenstams bok

Bolag På vårt event Lokalmarknadsdagen i mars berättar Hans Wallenstam om 90-talskrisen, hur Wallenstam var det enda västsvenska fastighetsbolaget som överlevde och om sina nyvunna erfarenheter som författare. Fastighetssverige har naturligtvis läst hans bok "Mot alla odds" – och under tre dagar rankar vi här de mest läsvärda episoderna från den. I dag: Kulturkrocken mellan det gamla och det nya, vändningen i ulltröja från Grebbestad, valutakäftsmällen på slottet och julkortet till värsta antagonisten.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige

Fastighetssverige PLAY