Image

Cernera bygger bostadsrätter på Druvefors

Bygg/Arkitektur Cernera låter uppföra 118 bostadsrätter på Druvefors i Borås. Serneke har fått bygguppdraget, värt 185 miljoner kronor.
Publicerad den 16 Augusti 2016
BRF Stallbacken. Bild: Cernera
BRF Stallbacken.

BRF Stallbacken ska bestå av två elvavåningshus i Vasastaden, Borås, med närhet till stadens alla bekvämligheter och precis intill den grönskande Druveforskullen.

Lägenheterna byggs med hög standard och generösa balkonger. I projektet ingår också byggnation av garage med 120 parkeringsplatser.

BRF Stallbacken byggs i två etapper och beräknad byggstart är i oktober 2016. Projektet beräknas vara inflyttningsklart till hösten 2018.

- Nicklas Tollesson
nicklas@fastighetssverige.se

Relaterade artiklar

Ämnen

Cernera på Branschguiden

Som ett av Västsveriges största privatägda fastighetsbolag bygger vi morgondagens bostäder i utvalda tillväxtregioner. Dessutom äger, förvaltar och utvecklar vi kommersiella fastigheter. Sedan tre decennier jobbar vi varje dag med vår passion - att skapa attraktiva platser och områden där människor vill leva, bo och jobba. Platser med hjärta i varje rum.

Läs mer om Cernera på Branschguiden

Senast från Fastighetssverige Plus

Fastighetssveriges favoritepisoder från Wallenstams bok

Bolag På vårt event Lokalmarknadsdagen i mars berättar Hans Wallenstam om 90-talskrisen, hur Wallenstam var det enda västsvenska fastighetsbolaget som överlevde och om sina nyvunna erfarenheter som författare. Fastighetssverige har naturligtvis läst hans bok "Mot alla odds" – och under tre dagar rankar vi här de mest läsvärda episoderna från den. I dag: Kulturkrocken mellan det gamla och det nya, vändningen i ulltröja från Grebbestad, valutakäftsmällen på slottet och julkortet till värsta antagonisten.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige

Fastighetssverige PLAY