Image
Fastigheten ligger i Viared Logistikpark i Borås.

SLP köper utvecklingsprojekt i Borås

Transaktioner SLP har idag förvärvat och tillträtt en fastighet i Viared Logistikpark i Borås. Fastigheten, med en yta på 19 000 kvadratmeter, är under 2017 bebyggd med 7 200 kvadratmeter och fullt uthyrd till AMA Group.


Jibece flyttar in i fastigheten Guldbaggen 12 i Borås.

Cernera tecknar avtal med två nya hyresgäster

Uthyrning Jibece och Solwej hyr i Cerneras fastigheter i Borås.


Avarn flyttar in i Cerneras fastighet Näckrosen 4 på Katrinedal i Borås.

Cernera hyr ut till Avarn Security

Uthyrning Cernera tecknar hyresavtal med bevaknings och säkerhetsteknikföretaget Avarn Security. Avtalet omfattar kontorsyta i fastigheten Näckrosen 4 på Katrinedal, Borås.


RO-Gruppen bygger hållbara kontor åt Borås Stad.

RO-Gruppen bygger hållbara kontor åt Borås Stad

Bygg/Arkitektur RO-Gruppen ska på uppdrag av Borås Stad uppföra ett nytt kontor på industriområdet Pantängen i centrala Borås. Syftet är att skapa hållbara kontor och arbetsplatser för bland annat Servicekontorets IT-avdelning, som idag sitter separerade från Servicekontorets övriga funktioner.


Venturi Fastigheter förvärvar central utvecklingsfastighet i Borås.

Venturi köper i Borås

Transaktioner Venturi Fastigheter förvärvar central utvecklingsfastighet i Borås.


Borås Vindrosen 4.

Logistea tecknar nytt och förlänger i Borås

Uthyrning Logistea tecknar nytt hyresavtal samt förlänger befintligt hyresavtal i Borås avseende en yta om totalt 4 200 kvadratmeter.


Hansainvest Real Assets säljer handelsfastighet i Borås.

Hansainvest Real Assets säljer handelsfastighet i Borås

Transaktioner Hansainvest Real Assets har på uppdrag av SVI-Fonds, en tysk fastighetsfond, sålt en externhandelsfastighet i Borås.


Fastmax hyr ut 1 600 kvadratmeter till Borås stad

Uthyrning Vesta 12, som tillhör Fastmaxgruppen, har i dagarna avtalat med Borås stad om anpassning av nya lokaler för Vuxengymnasiet Borås stad. Det är lokaler på cirka 1 600 kvadratmeter på Fabriksgatan 11 mitt i Borås.


Fastighetsmarknadsdagen Borås
I dag stänger anmälan till årets upplaga av Fastighetsmarknadsdagen Borås som går av stapeln på tisdag på Borås Kongress.

Fastighetsmarknadsdagen Borås: Idag stänger anmälan – här är hela programmet och alla talare

Fastighetsmarknadsdagen Borås Nu på tisdag, den 30 maj, är det dags för årets upplaga av Fastighetsmarknadsdagen Borås på Borås Kongress. Säkra din plats nu – anmälan stänger idag onsdag.


Fastighetsmarknadsdagen Borås
Anna Mattsson, Annette Persson Carlsson, Christer Södeliden, Christina Heikel och Kerstin Hermansson diskuterar framtidens Borås på Fastighetsmarknadsdagen Borås nästa tisdag. Säkra din plats i dag!

Fastighetsmarknadsdagen Borås: Stadens viktigaste framtidsfrågor diskuteras

Fastighetsmarknadsdagen Borås Nästa tisdag, den 30 maj, är det dags för årets upplaga av Fastighetsmarknadsdagen Borås på Borås Kongress. Under dagen får vi bland annat höra stadens tunga politiker och företrädare för fastighetsbranschen samt näringslivet diskutera de viktigaste framtidsfrågorna för Borås.
Säkra din plats i dag – anmälan stänger imorgon onsdag.


Fastighetsmarknadsdagen Borås
Richard Mattsson.

Fastighetsmarknadsdagen Borås: Så här ska framtidens Borås se ut

Fastighetsmarknadsdagen Borås Nästa tisdag, den 30 maj, är det dags för årets upplaga av Fastighetsmarknadsdagen Borås på Borås Kongress. Under dagen får vi bland annat höra och se hur framtidens Borås ska se ut. Säkra din plats i dag – anmälan stänger nu på onsdag.


Fastighetsmarknadsdagen Borås
Lisa Lagerén pratar om läget för handeln och cityhandelns framtid på Fastighetsmarknadsdagen Borås om två veckor, den 30 maj.

Fastighetsmarknadsdagen Borås: Så ska trenden för cityhandeln vändas

Fastighetsmarknadsdagen Borås Om knappt två veckor, den 30 maj, är det dags för årets upplaga av Fastighetsmarknadsdagen Borås på Borås Kongress. Under dagen får vi en rejäl uppdatering om läget för handelssektorn i allmänhet och cityhandeln i synnerhet. Säkra din plats i dag – anmälan stänger nästa onsdag.


Fastighetsmarknadsdagen Borås
Christian Wictorin pratar om digitalisering och 5G:s intåg i fastigheterna på Fastighetsmarknadsdagen Borås den 30 maj på Borås Kongress.

Fastighetsmarknadsdagen Borås: Fokus på digitalisering och 5G:s intåg i fastigheterna

Fastighetsmarknadsdagen Borås Om två veckor, den 30 maj, är det dags för årets upplaga av Fastighetsmarknadsdagen Borås på Borås Kongress. Under dagen får vi en rejäl uppdatering om digitaliseringen i sektorn i allmänhet och 5G-utvecklingen i synnerhet. Säkra din plats i dag – anmälan stänger nästa onsdag.


Fastighetsmarknadsdagen Borås
Du hör Rahel Belatchew på Fastighetsmarknadsdagen Borås den 30 maj. Hon ställer sig frågan hur vi ställer om en hel bransch till att bli mer hållbar.

Fastighetsmarknadsdagen Borås: Stjärnarkitekten om klimat-utmaningarna

Fastighetsmarknadsdagen Borås Den 30 maj är det dags för årets upplaga av Fastighetsmarknadsdagen Borås på Borås Kongress. Under dagen möter du den välkända arkitekten Rahel Belatchew i ett högintressant föredrag om vilken roll branschen har i att vända klimatutvecklingen.


Fastighetsmarknadsdagen Borås
Du möter Johan Damne i en öppenhjärtig intervju på Branschens mötesplats i Borås den 30 maj.

Fastighetsmarknadsdagen Borås: Damne om karriären, marknadsläget och framtidsutsikterna

Fastighetsmarknadsdagen Borås Den 30 maj är det dags för årets upplaga av Fastighetsmarknadsdagen Borås. I en av programpunkterna får vi möta fastighetsprofilen Johan Damne i en öppenhjärtig intervju om karriären, marknadsläget och framtidsutsikterna. Säkra din plats i dag.


Fastighetsmarknadsdagen Borås
Marcus Widén, Joakim Hedin, Aila Hirvonen Bremefors, Martin Fritzell och Mattias Andersson står för en rad tunga analyser på Fastighetsmarknadsdagen Borås den 30 maj på Borås Kongress.

Fastighetsmarknadsdagen Borås: Analyserna som ger dig full koll på nuläge och framtid

Fastighetsmarknadsdagen Borås Den 30 maj är det dags för årets upplaga av Fastighetsmarknadsdagen Borås. Dagen inleds med en rad tunga analyser som ger dig full koll på omvärlden, det finansiella läget och investeringshorisonten. Säkra din plats i dag.


Borås tingsrätt.

Vacse köper Borås tingsrätt av Skanska

Transaktioner Skanska säljer nya Borås tingsrätt till Vacse för cirka 320 miljoner kronor.


Fastigheten Sparven 5 får Cernera som ny ägare.

Cernera köper fastigheter i Borås

Transaktioner Cernera Fastigheter har ingått avtal om förvärv av fastigheterna Sparven 5 och Hasseln 10. Sparven är belägen i Villastan och innehåller restaurang, kontor samt bostäder. Hasseln är ett flerbostadshus beläget i Parkstan.


Serneke bygger i Borås.

Serneke bygger ny förskola i Borås

Bygg/Arkitektur Serneke har skrivit avtal med Borås stad om en totalentreprenad för en ny förskola i Sparsör. Ordervärdet uppgår till cirka 56 miljoner kronor.


Croisette förmedlar lokal i Borås.

Mäklarhuset flyttar in hos Serneke

Uthyrning Mäklarhuset hyr 359 kvadratmeter kontor i det nybyggda kvarteret Björnflokan i Borås av Serneke. Croisette har förmedlat lokalen.