Image

Cernera hyr ut till Blomsterlandet i Borås

Uthyrning Under november i år byter Blomsterlandet lokaler och flyttar in i Cerneras fastighet på Bäckeskogsgatan 3 i Knalleportens köpcenter i Borås. Lokalerna genomgår en omfattande renovering för att anpassas till Blomsterlandets behov.
Publicerad den 20 September 2016
Annons
Image

Fastigheten ligger lättillgängligt och välexponerat i ett kommersiellt attraktivt område, granne med bland andra Iittala, Kvik, Interkakel, Staples och Onyx. Lokalytan är på cirka 1 400 kvadratmeter och det byggs även en angränsande utegård.

– Den här fastigheten både ligger bra till och har utvecklingsmöjligheter som passar
Blomsterlandets verksamhet, säger Lars Angwald, vd för Cernera.

Blomsterlandet kommer nu att flytta in i moderna, mer anpassade lokaler
och är övertygad om att även kunderna kommer att bli nöjda.

– De nya lokalerna blir mer lättillgängliga än våra nuvarande och parkeringsmöjligheterna blir bättre. Vi är också glada över att kunna erbjuda våra kunder en större och ännu mer välplanerad butik, säger Jan Larsson, vd för Blomsterlandet.

Blomsterlandets butik i Borås är en av ett 50-tal butiker i Sverige, från Malmö i söder till Luleå i norr.

- Anthon Näsström
anthon@fastighetssverige.se

Relaterade artiklar

Ämnen

Cernera på Branschguiden

Som ett av Västsveriges största privatägda fastighetsbolag bygger vi morgondagens bostäder i utvalda tillväxtregioner. Dessutom äger, förvaltar och utvecklar vi kommersiella fastigheter. Sedan tre decennier jobbar vi varje dag med vår passion - att skapa attraktiva platser och områden där människor vill leva, bo och jobba. Platser med hjärta i varje rum.

Läs mer om Cernera på Branschguiden

Senast från Fastighetssverige Plus

Fastighetssveriges favoritepisoder från Wallenstams bok

Bolag På vårt event Lokalmarknadsdagen i mars berättar Hans Wallenstam om 90-talskrisen, hur Wallenstam var det enda västsvenska fastighetsbolaget som överlevde och om sina nyvunna erfarenheter som författare. Fastighetssverige har naturligtvis läst hans bok "Mot alla odds" – och under tre dagar rankar vi här de mest läsvärda episoderna från den. I dag: Kulturkrocken mellan det gamla och det nya, vändningen i ulltröja från Grebbestad, valutakäftsmällen på slottet och julkortet till värsta antagonisten.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige

Fastighetssverige PLAY