Image

Cernera öppnar nytt kontorshotell i Borås

Bolag I början av november öppnar Cernera ett nytt kontorshotell i företagshuset K7 på Katrinedal i Borås. De nyrenoverade lokalerna omfattar cirka 1 000 kvadratmeter och är, i nära dialog med hyresgästerna, utformade till moderna kontor.
Publicerad den 17 Oktober 2016

– K7 Community blir en mötesplats som präglas av samarbete, kreativitet och effektivitet, säger Patrik Hjert, kund- och uthyrningsansvarig på Cernera.

Med konceptet har Cernera för avsikt att göra vardagen så enkel som möjligt
för hyresgästerna.

– Här har man tillgång till allt som kan tänkas behövas på ett kontor. Allt, inklusive fibernät, ingår i en fast månadshyra som baseras på hyrd kontorsyta. Även cyklar för utlåning kommer att finnas. Det är en del i vårt hållbarhetsarbete och vår satsning på miljön, säger Patrik Hjert.

Amendo, Betongmästarna, Contekton Architects and Planners, Danfoss, Edge HR, Guld & Silver 24, Immitec, Nõberu, Softman Invest, Tremedia och Wengbrand har hittills bokat kontorsutrymme.

- Axel Ohlsson
axel@fastighetssverige.se

Relaterade artiklar

Ämnen

Cernera på Branschguiden

Som ett av Västsveriges största privatägda fastighetsbolag bygger vi morgondagens bostäder i utvalda tillväxtregioner. Dessutom äger, förvaltar och utvecklar vi kommersiella fastigheter. Sedan tre decennier jobbar vi varje dag med vår passion - att skapa attraktiva platser och områden där människor vill leva, bo och jobba. Platser med hjärta i varje rum.

Läs mer om Cernera på Branschguiden

Senast från Fastighetssverige Plus

Stor våg av nya asiatiska investerare att vänta 2021

Sverige I takt med ökade vaccinationstal mot Covid-19 och lättade reserestriktioner väntas transaktioner med internationella investerare öka i Sverige under 2021. Joachim Svedberg, Acting Head of Capital Markets på Colliers, berättar för Fastighetssverige vilka nya investerare som tar sikte på Sverige, vilka segment och städer de intresserar sig för.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige

Fastighetssverige PLAY