Image

Brostaden investerar i Smista och Botkyrka

Bygg/Arkitektur Brostaden investerar sammanlagt 36 miljoner i om- och tillbyggnationer i Smista och Botkyrka.
Publicerad den 24 September 2015

I Smista-området har Brostaden påbörjat en fullt uthyrd tillbyggnation om 1 165 kvadratmeter verkstads- och försäljningsyta i en fastighet om 1 390 kvadratmeter för en befintlig kund. Investeringen beräknas uppgå till 19 miljoner kronor, varav en miljon avser egen mark, och vara färdigställd andra kvartalet 2016.

I Botkyrka har Brostaden påbörjat en ombyggnation av lager- och kontorsytor för en befintlig kund. Investeringen beräknas uppgå till 17 miljoner kronor och vara färdigställd vid årsskiftet 2015/2016.

Brostaden är ett dotterbolag till börsnoterade Castellum.

- Nicklas Tollesson
nicklas@fastighetssverige.se

Relaterade artiklar

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Oppositionen vill skynda på arbetet för en ny curlinghall i Göteborg

Bygg/Arkitektur Den nuvarande hallen på Lindholmen bedöms vara för liten för Göteborgs curlingklubb som nu vill hitta ny mark för att uppföra en större hall. Svenska Curlingförbundet och Sveriges Olympiska kommitté har inkommit med en skrivelse till kommunstyrelsen där de hoppas att kommunen finner vägar att bistå curlingklubbens planer via någon form av lösning när det gäller markfrågan.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige