Image

Brostaden investerar i Smista och Botkyrka

Bygg/Arkitektur Brostaden investerar sammanlagt 36 miljoner i om- och tillbyggnationer i Smista och Botkyrka.
Publicerad den 24 September 2015

I Smista-området har Brostaden påbörjat en fullt uthyrd tillbyggnation om 1 165 kvadratmeter verkstads- och försäljningsyta i en fastighet om 1 390 kvadratmeter för en befintlig kund. Investeringen beräknas uppgå till 19 miljoner kronor, varav en miljon avser egen mark, och vara färdigställd andra kvartalet 2016.

I Botkyrka har Brostaden påbörjat en ombyggnation av lager- och kontorsytor för en befintlig kund. Investeringen beräknas uppgå till 17 miljoner kronor och vara färdigställd vid årsskiftet 2015/2016.

Brostaden är ett dotterbolag till börsnoterade Castellum.

- Nicklas Tollesson
nicklas@fastighetssverige.se

Relaterade artiklar

Ämnen

Annons Image

Senast från Fastighetssverige Plus

Riksbyggens vd Johanna Frelin om problemen på bostadsmarknaden

Bolag Under tredje kvartalet sålde Riksbyggen 232 bostadsrätter vilket är en ökning med 14 procent jämfört med samma period förra året. Riksbyggens vd Johanna Frelin beskriver marknadsläget för Fastighetssverige. Samtidigt som de själva utvecklas starkt så menar hon att det finns stora problem på den svenska bostadsmarknaden. Här är de förändringar som företaget vill se: "Finns ett stort underliggande behov av bostäder i Sverige".

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige

Fastighetssverige PLAY