Image

Bring expanderar hos Brostaden i Botkyrka

Uthyrning Fastighets AB Brostaden har tecknat ett nytt åttaårigt hyresavtal om cirka 10 859 kvadratmeter med Bring Citymail Sweden i fastigheten Saltmossen 3 i Eriksbergs industriområde, Botkyrka.
Publicerad den 19 Oktober 2015
Annons
Image

Bring Citymail Sweden AB kommer att öka sina lager- och kontorsytor med 4 333 kvadratmeter och Brostaden har påbörjat en ombyggnation av ytorna som beräknas vara färdigställda vid årsskiftet 2015/2016.

– Vi är nöjda med Brostaden som vår hyresvärd och anser att läget i Eriksberg lämpar sig bra för vår produktion. Därav har vi valt att istället för att hitta en ny lokal utöka den befintliga med hjälp utav Brostaden, säger Alexandra Elmgren, informationsansvarig på Bring Citymail.

– Vi är glada att samarbetet med Bring Citymail Sweden AB förlängs och fördjupas. Vi har under en längre tid noterat att intresset för Botkyrka och Eriksbergs industriområde ur ett logistikperspektiv ökat. Fler och fler företag vill etablera sig där, säger Anders Nilsson, vd på Fastighets AB Brostaden.

- Henrik Ekberg
henrik@fastighetssverige.se

Relaterade artiklar

Ämnen

Annons Image
Annons Image

Senast från Fastighetssverige Plus

Här ska Ikano Bostad växa vidare

Bolag Ikano Bostad har förvärvat en fastighet i Partille strax utanför Göteborg med möjlighet att bygga cirka 100 bostäder. Fastighetssverige diskuterar med Ikano Bostads vd Robert Jaaniste.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige

Fastighetssverige PLAY