Image

Brostaden hyr ut till Leica i Marievik

Uthyrning Brostaden har tecknat ett sexårigt hyreskontrakt om 1022 kvadratmeter kontorsyta med Leica Geosystems Technology i fastigheten Marievik 27 i Marievik.
Publicerad den 13 Oktober 2015
Annons
Image

Leica Geosystems Technology flyttade in den 1 oktober 2015. Företaget är en totalleverantör av lösningar inom informationsteknologi och erbjuder produkter som samlar in, analyserar och presenterar mätdata.

– Vi är nöjda med att ha hittat en lösning som så väl uppfyller de behov vi har för vårt nya kontor och vi ser fram emot ett fortsatt gott samarbete med Brostaden säger, Johan Arnberg, vd i Leica Geosystems Technology AB.

– Vi är mycket glada över att kunna välkomna Leica som hyresgäster till Brostaden. Marievik har utvecklats till ett kontorsområde där det finns ett stort intresse från både nationella och internationella företag att etablera sig i, säger Anders Nilsson, vd i Fastighets AB Brostaden.

- Henrik Ekberg
henrik@fastighetssverige.se

Relaterade artiklar

Ämnen

Annons Image

Senast från Fastighetssverige Plus

Tyska investeraren om svenska marknadens attraktion

Bolag Johan Lagerdahl, Country Manager och Head of Asset Management på Patrizia Sverige, kommenterar bolagets senaste miljardinvestering i Malmö och berättar varför de fortsätter att växa i Norden samt varför pandemin inte har varit en utmaning för den tyska investeraren.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige

Fastighetssverige PLAY