Image

Brostaden hyr ut i Veddesta

Uthyrning Brostaden har tecknat ett nytt hyresavtal med Extreme Design Group Europe på Girovägen 9 i Veddesta. Företaget är ett produktionsbolag inom mässor, utställningar och events.
Publicerad den 31 Augusti 2015
Annons
Image

– Vi är glada att Extreme Design Group Europe väljer att bli hyresgäster hos oss i Veddesta där det är stark efterfrågan på denna typ av verksamhetslokaler. Därför är det extra roligt att vi så snabbt kunde hitta en lösning och att inflytt kunde ske på så kort tid, säger Anders Nilsson, vd på Brostaden.

- Henrik Ekberg
henrik@fastighetssverige.se

Relaterade artiklar

Ämnen

Annons Image

Senast från Fastighetssverige Plus

Riksbyggens vd Johanna Frelin om problemen på bostadsmarknaden

Bolag Under tredje kvartalet sålde Riksbyggen 232 bostadsrätter vilket är en ökning med 14 procent jämfört med samma period förra året. Riksbyggens vd Johanna Frelin beskriver marknadsläget för Fastighetssverige. Samtidigt som de själva utvecklas starkt så menar hon att det finns stora problem på den svenska bostadsmarknaden. Här är de förändringar som företaget vill se: "Finns ett stort underliggande behov av bostäder i Sverige".

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige

Fastighetssverige PLAY